De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Pain & Gain (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Bay | Cast: Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Anthony Mackie, e.a.
Drie bodybuilders uit Miami leiden een luxe leven door mensen te ontvoeren en af te persen. Een van hun plannen loopt echter vreselijk uit de hand en eindigt in een moord. Aan detective Ed Du Bois om de zaak op te lossen en het drietal op te sporen.

The Wrong Missy (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tyler Spindel | Cast: David Spade, Lauren Lapkus, Nick Swardson, e.a.
Tim heeft een krankzinnige blind date met Missy, die compleet van het padje af lijkt te zijn. Door die verschrikkelijke ervaring wil Tim voorlopig even niet meer daten, maar dat verandert wanneer hij Melissa ontmoet. Hij is direct smoorverliefd op haar en besluit haar mee te vragen naar een retraite van zijn bedrijf op Hawaii. Tim blijkt echter een fout te hebben gemaakt en Missy per ongeluk te hebben uitgenodigd.

A-X-L (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Oliver Daly | Cast: Alex Neustaedter, Alex MacNicoll, Dorian Kingi, e.a.
Robothond A-X-L, een nieuw militair wapen en speciaal geprogrammeerd om elk mens op zijn pad aan te vallen, rent weg van zijn eigenaren. Later vindt de doodgewone tiener Miles, die gek is op motorcrossen, de gevaarlijke hond zwaar beschadigd terug tussen het grofvuil. Miles besluit hem mee te nemen en op te knappen. Zo ontstaat een bijzondere vriendschap.

Human Nature (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Bolt | Met: Jennifer Doudna, George Church, David Baltimore, e.a.
Deze documentaire duikt in CRISPR, een revolutionaire genetische manipulatietechologie. CRISPR heeft onder meer nieuwe kankerbehandelingen mogelijk gemaakt. Hoewel sommigen deze techniek zien als één van de belangrijkste wetenschappelijke ontdekkingen van de 21ste eeuw, heeft deze ook vergaande implicaties voor de relatie tussen mens en natuur.

Sisters (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Moore | Cast: Amy Poehler, Tina Fey, Maya Rudolph, e.a.
De zussen Maura en Kate zijn totaal verschillend. Wanneer hun ouders het huis waarin ze opgroeiden willen gaan verkopen, besluiten de twee daar een laatste, met drank overgoten knalfeest te organiseren voor hun oude schoolvrienden. Dat feestje loopt echter al snel behoorlijk uit de hand.


En verder onder meer...

Animatie
Trouble (2019)

Documentaire
Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics (2020)

Drama
The Front Runner (2018)

Horrorkomedie
Slaughterhouse Rulez (2018)

Misdaadkomedie
Let's Go To Prison (2006)

NieuwsFilm

meest populair