Netflix voegt deze topfilms nieuw toe in mei!

Netflix voegt deze topfilms nieuw toe in mei!

Mei wordt weer een mooie maand op Netflix!

Elke maand weer komt Netflix met een hele reeks nieuwe films. Vandaag hebben we voor je het overzicht van de maand maart. En dat belooft vooral grote blockbusters en iets minder Originals. Dat vinden we, gezien de films die er uitgebracht worden, niet direct het ergste van de wereld.

The Half of It (1 mei)
In 'The Half of It', geschreven en geregisseerd door Alice Wu (Saving Face, 2004), wordt de introverte modelscholiere Ellie (Leah Lewis) ingehuurd door de onhandige sporter Paul. Hij heeft moeite om zich uit te drukken en daarom Ellie's hulp nodig om een populair meisje te versieren. Hun nieuwe en onverwachte vriendschap wordt echter ingewikkeld als Ellie inziet dat ze zelf ook op het meisje valt. Op den duur leren ze allebei meer over de ware aard van liefde en vinden ze een connectie op een hele andere plek dan vooraf verwacht.



Friday the 13th (1 mei)
Een groep jonge volwassenen ontdekken het verlaten en dichtgetimmerde Camp Crystal Lake. Al snel kruist de dodelijke Jason Voorhees hun weg.



Ocean's Eleven (2 mei)
Nog geen 24 uur na zijn voorwaardelijke vrijlating uit de gevangenis is Danny Ocean alweer bezig met het plannen van zijn volgende misdaad: de meest geavanceerde casinoberoving aller tijden.



After the Wedding (6 mei)
Michelle Williams speelt Isabel, de manager van een weeshuis in Calcutta., die op een uitnodiging ingaat van zakenvrouw Theresa (Julianne Moore) in New York die haar wil inlijven bij haar organisatie. In ruil daarvoor zal Isabel het noodlijdende weeshuis voorzien van de nodige financiële support. De keuze dat zij haar weeskinderen dan niet meer mag bezoeken, maar hen daarmee wel financieel kan redden is moeilijk voor Isabel. Helemaal als blijkt dat Theresa ook nog eens is getrouwd met haar ex, Oscar (Billy Crudup), waarmee ze een geheim deelt.



Crazy Rich Asians (21 mei)
Het leven is niet heel makkelijk voor Rachel, die gaat trouwen met Nick. Want helaas voor Rachel zit haar steenrijke schoonfamilie absoluut niet op haar te wachten. De bedoeling is dat Nick ooit het enorme familiebedrijf overneemt en het eenvoudige burgermeisje past volgens zijn kille moeder simpelweg niet in die plannen.



The Lovebirds (22 mei)
Kumail Nanjiani, die ook al de hoofdrol speelde in The Big Sick, speelt samen met Issa Rae een stel: Jibran en Leilani. Ze ervaren een allesbepalend moment in hun relatie wanneer ze tijdens een avondje uit onopzettelijk worden meegezogen in een levensgevaarlijk mysterie. Terwijl ze hun namen proberen te zuiveren, komen ze van de ene extreme en hilarische situatie in de andere terecht en moeten ze erachter zien te komen hoe ze - net als hun relatie - de avond levend door kunnen komen.



Bad Neighbours (22 mei)
In deze komedie trekken Kelly (Byrne) en Mac (Rogen) hun nieuwe woning in, maar komen er al snel achter dat ze een groep studenten als buren krijgen. Helaas voor beide partijen is het geen goed "huwelijk".



Spider-Man (31 mei)
Peter Parker leidt een onopvallend studentenleventje in New York. Hij is verliefd op de mooie Mary Jane Watson, maar als onpopulaire jongen maakt hij geen schijn van kans. Als hij tijdens een excursie wordt hij gebeten door een genetisch gemanipuleerde spin, ontdekt Peter hij dat hij buitengewone krachten heeft gekregen.



NieuwsFilm

meest populair