De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

The Disaster Artist (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Franco | Cast: James Franco, Dave Franco, Alison Brie, e.a.
Greg Sestero, een ambitieus acteur, ontmoet tijdens een acteercursus Tommy Wiseau, met wie hij goed bevriend raakt en naar Los Angeles verhuist. Daar besluiten de twee samen The Room te maken, een rampfilm die de geschiedenisboeken in is gegaan als één van de slechtste - en onbedoeld hilarische - films ooit.

A Cure for Wellness (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gore Verbinski | Cast: Dane DeHaan, Jason Isaacs, Mia Goth, e.a.
Lockhart is een ambitieuze administrateur. Door zijn kille bazen wordt hij naar een Zwitsers kuuroord gestuurd om daar een verwarde compagnon op te sporen. Wanneer Lockhart na een auto-ongeluk langer moet blijven, ontdekt hij al snel dat er iets niet pluis is in de welness-kliniek. Mensen blijken namelijk als proefkonijn te dienen voor allerlei bizarre behandelingen.

Dolly Parton: Here I Am (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Whately | Cast: Dolly Parton, Jerry Douglas, Linda Perry, e.a.
In deze documentaire neemt countryzangeres Dolly Parton haar fans mee op een ontroerende, muzikale reis. Parton vertelt uitgebreid over de mensen en plaatsen die haar iconische carrière hebben geïnspireerd en vormgegeven. Mooi om te zien is dat Parton in deze film lekker authentiek is. Ook haar vijftig jarig jubileum komt natuurlijk aan bod.

Then Came You (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Hutchings | Cast: Maisie Willams, Asa Butterfield, Nina Dobrev, e.a.
Calvin is een erg verlegen tiener. Hij werkt op de bagageafdeling van een vliegveld en heeft een oogje op de avontuurlijke stewardess Izzy. Wanneer hij de ernstig zieke Skye ontmoet, verandert zijn leven echter volledig. Skye betrekt hem namelijk bij het afvinken van haar 'to-die-list'.

De Rouille et d'Os (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jacques Audiard | Cast: Matthias Schoenaerts, Marion Cotillard, Bouli Lanners, e.a.
Ali, die flink aan de grond zit, vindt onderdak bij zijn zus en een baantje als uitsmijter bij een club. Op een avond ontmoet hij orkadresseur Stéphanie, die hij na een heftig incident terug naar huis moet brengen. Hun wegen scheiden aanvankelijk weer, maar later treffen de twee elkaar weer en bloeit er toch een romance op.


En verder onder meer...

Documentaire
El Pepe, A Supreme Life (2019)

Komedie
Rock'n Roll (2017)
Débarquement Immédiat! (2016)
The Hungover Games (2014)
Rémi Gaillard, WTF! (2014)
Elle l'adore (2014)
9 mois ferme (2013)

Misdaadkomedie
Gangsterdam (2017)

Sciencefiction
The App (2019)

NieuwsFilm

meest populair