Deze topfilms verschijnen in september op Netflix

Deze topfilms verschijnen in september op Netflix

Heel veel nieuws!

Netflix heeft weer een hele waslijst aan films aangekondigd voor de komende maand. In september blijken er weer een aantal mooie en interessante titels te verschijnen. Hieronder een overzicht met vijf topfilms en aanraders, gevolgd door een compleet overzicht met alle nieuwe films.

Inception (3 september)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellem Page, e.a. | Jaar: 2010
Dom Cobb is een meester in het creëren van droomwerelden. Die gave kan hij echter ook inzetten om de dromen van anderen te infiltreren. Cobb wordt ingehuurd om een idee te planten in het brein van een jongeman die op het punt staat een internationaal bedrijf te erven. Deze illegale operatie is een haast onmogelijke opdracht. Inception is een inventieve en originele actiethriller van topregisseur Christopher Nolan en dus absoluut een aanrader.

You Were Never Really Here (5 september)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lynne Ramsay | Cast: Joaquin Phoenix, Ekaterina Samsonov, Alessandro Nivola, e.a.
Een oorlogsveteraan is door een New Yorkse senator ingehuurd om diens tienerdochter te redden uit de klauwen van mensensmokkelaars. Hij vindt het meisje in een bordeel en legt een netwerk bloot van machtige mannen met belangrijke posities. Zij zinnen al snel op wraak. Karakteracteur Joaquin Phoenix speelt de hoofdrol op indrukwekkende wijze. Deze verfilming van een gelijknamige pulpnovelle wordt naar een hoger niveau getild dankzij het sterke regiewerk van Schotse filmmaakster Lynne Ramsay.

Justice League (21 september)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, e.a. | Jaar: 2017
In Justice League nemen Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash en Cyborg het op tegen de kwaadaardige alien Steppenwolf. Hij speurt naar de Mother Boxes, drie krachtige kubussen waarmee hij de aarde in zijn thuisplaneet wil laten veranderen. Justice League is niet de ensemblefilm waar veel fans op gehoopt hadden, maar bevat genoeg interessante actie en fanvleierij voor een leuke avond op de bank.

We're the Millers (22 september)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Jennifer Aniston, Emma Roberts, Will Poulter, e.a. | Jaar: 2013
Een slonzige drugsdealer heeft een slim plan bedacht om drugs te smokkelen vanuit Mexico. In zijn eentje zou hij geen kans maken, daarom verzamelt hij een stripper in geldnood, een punkmeisje en een sukkelige knul om zijn familie te spelen. Het nieuwe gezin moet meerdere hindernissen overwinnen op hun pad. We're the Millers is een geslaagde komedie vol meligheid en heeft een fijne cast.

Power Rangers (23 september)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dean Israelite | Cast: Dacre Montgomery, Naomi Scott, Elizabeth Banks, e.a. | Jaar: 2017
In Power Rangers verandert een groep middelbare scholieren in ware superhelden. De tieners ontdekken een stel mysterieuze stenen die hen krachten verschaffen. Door deze vondst trekken zij een met goud omhangen bedreiging aan. Hoewel de humor nogal puberaal is en de makers de knulligheid van het bronmateriaal meer hadden moeten omarmen, is Power Rangers gewoon prima popcornvermaak. De film bevat genoeg spektakel.


En verder onder meer...

1 september
Maggie (2015)
The Giver (2014)
Final Destination 5 (2011)
Half Past Dead (2002)
Dirty Dancing (1987)
Mad Max (1979)

3 september
White Boy Rick (2018)

7 september
I Still See You (2018)
Geostorm (2017)

13 september
Tall Girl (2019)
Batman Begins (2005)

15 september
Trainwreck (2015)

20 september
Between Two Ferns: The Movie (2019)

27 september
In the Shadow of the Moon (2019)

NieuwsFilm

meest populair