De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we eerst de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je vervolgens een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Ocean's Thirteen (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Soderbergh | Cast: Brad Pitt, Matt Damon, George Clooney, e.a.
In Ocean's Thirteen nemen Danny Ocean en zijn team wraak op een casino-uitbater die hun maat Reuben financieel heeft genaaid. Daarvoor maken zij een tripje naar gokstad Las Vegas. Wat volgt is een gave heistfilm waarbij het plezier van het scherm afspat. Zeker de fans van de eerste twee Ocean's-films mogen dit laatste deel van de trilogie niet missen!

The Hangover Part III (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Todd Phillips | Cast: Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ken Jeong, e.a.
In deze The Hangover-film geen uit de hand gelopen bruiloft en vrijgezellenfeest, maar een totaal nieuwe insteek waarbij natuurlijk wel weer het nodige misgaat. Doug wordt als wisselgeld ontvoerd door een stel gangsters dat nog een appeltje te schillen heeft met Leslie Chow, de doorgesnoven Chinees uit de eerste twee delen. Eerlijk is eerlijk; The Hangover Part III werd niet bepaald sterk ontvangen. Een komedie is de film nauwelijks meer te noemen, want hij heeft meer weg van een misdaadthriller. Ondanks alle problemen kijkt The Hangover Part III prima weg (maar wel met een biertje).

The Girl with All the Gifts (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Colm McCarthy | Cast: Gemma Arterton, Glenn Close, Paddy Considine, e.a.
Deze jeugdige zombiethriller uit Engeland is gebaseerd op het gelijknamige boek van M.R. Carey. Het verhaal volgt een groep soldaten en wetenschappers dat onderzoek doet naar kinderen die geïnfecteerd zijn door een zombievirus. Het opmerkelijke is dat deze jongelingen ondanks hun behoefte aan mensenvlees nog steeds de controle hebben over hun gedachtes en emoties. Eén meisje, Melanie genaamd, blijkt de sleutel te zijn tot een remedie. Een prima ontvangen film met enge elementen!

Police Academy (1984)
Bekijk de afbeeldingRegie: Hugh Wilson | Cast: George Gaynes, Steve Guttenberg, Kim Cattrall, e.a.
De burgemeester van een belangrijke Amerikaanse stad heeft bepaald dat de deuren van de politieacademie voor letterlijk iedereen opengaan. De instructeurs zijn daar niet blij mee, want het zooitje ongeregeld dat zich daarop aanmeldt hadden zij het liefst buitengehouden. Deze komedie is voor de een een echte klassieker en voor de ander een tegenvaller. Ondanks dat Policy Academy en alle vervolgen inmiddels honderdduizend keer op tv zijn uitgezonden, kun je de eerste film nu reclamevrij bekijken op Netflix. Wie weet leidt dat nog tot een andere ervaring...

The Rite (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mikael Håfström | Cast: Anthony Hopkins, Rutger Hauer, Colin O'Donoghue, e.a.
In The Rite wordt er licht op een zaak geworpen die het Vaticaan liever verborgen had willen houden. De jonge en sceptisch ingestelde theologiestudent Michael Kovak volgt met tegenzin een exorcisme-opleiding in Rome. De onorthodoxe priester Lucas toont hem al snel de duistere zijde van zijn geloof en neemt hem mee naar een bizar uitdrijvingsritueel. Is de duivel in het spel? The Rite is geen bijzondere film. Toch zouden liefhebbers van het horrorgenre deze redelijk milde film - met Anthony Hopkins! - een kans moeten geven. Gewoon doen!



En verder onder meer...

Bekijk de afbeelding
Animatie
Batman and Harley Quinn (2017)

Avontuur
Dolphin Kick (2019)

Documentaire
Life in the Doghouse (2018)

Familie
Dummie de Mummie (2014)

Kerst
How the Grinch Stole Christmas (2000) Extra aanrader! (Heel het jaar door kerstfilms! Waarom ook niet?)

Komedie
Oh, Romano! (2019)
Get Out Here For Me (2018)
Selfie 69 (2016)
Love Is a Story (2015)
#Selfie (2014)
The Thief and the Imbecile (2013)

Sciencefiction
I Am Mother (2019) Extra aanrader!

Thriller
Shut In (2016)

NieuwsFilm

meest populair