Bioscoopfilms week 43: Thor: Ragnarok, Jigsaw & meer

Bioscoopfilms week 43: Thor: Ragnarok, Jigsaw & meer

Welke films gaan deze week nog meer in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda.

Jigsaw (2017)


Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Spierig, Peter Spierig | Cast: Laura Vandervoort, Tobin Bell, Matt Passmore, Callum Keith Rennie

Overal in de stad worden lijken gevonden, elk op gruwelijke wijze overleden. Al het onderzoek wijst op slechts een mogelijke dader: John Kramer. Dat terwijl die toch echt dood zou moeten zijn... Bekijk de trailer van Jigsaw.

Thor: Ragnarok (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taika Waititi | Cast: Idris Elba, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Tom Hiddleston

Na de gebeurtenissen in Avengers: Age of Ultron, raakt Thor gevangen op een andere wereld, zonder zijn hamer. Hij moet een gladiatorenduel tegen zijn oude vriend, Hulk, overleven, om terug naar Asgard te kunnen keren en de kwaadaardige Hela ervan te weerhouden Ragnarok in te luiden.

Lees de recensie van Thor: Ragnarok geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van Thor: Ragnarok.

The Mountain Between Us (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Hany Abu-Assad | Cast: Idris Elba, Kate Winslet, Dermot Mulroney, Beau Bridges

Twee mensen die elkaar niet kennen charteren een klein vliegtuig, nadat hun lijnvlucht wordt geannuleerd. Als dit vliegtuigje echter neerstort, moeten de twee samen zien te overleven in de wildernis.

Lees de recensie van The Mountain Between Us geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van The Mountain Between Us.

Loving Vincent (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dorota Kobiela, Hugh Welchman | Cast: Aidan Turner, Saoirse Ronan, Eleanor Tomlinson, Helen McCrory

Loving Vincent gaat niet alleen over het leven van Vincent van Gogh maar valt ook op door de stijl: het is een animatiefilm die met de hand geschilderd is in de stijl van Van Gogh.

Lees de recensie van Loving Vincent geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Loving Vincent.

White Sun (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Deepak Rauniyar | Cast: Dayahang Rai, Asha Maya Magrati, Rabindra Singh Baniya, Sumi Malla

Chandra is tegen het regime en krijgt te maken met fysieke, sociale en politieke obstakels voor de begrafenis van zijn vader. Zijn zoektocht naar een oplossing brengt hem naar nabijgelegen dorpen, en aanvaringen met de politie en rebellen.

Lees de recensie van White Sun geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van White Sun.

A Gentle Creature (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sergei Loznitsa | Cast: Vasilina Makovtseva, Liya Akhedzhakova, Valeriu Andriuta, Boris Kamorzin

Een vrouw woont in een klein stadje in Rusland. Op een dag krijgt ze een pakketje, gericht op haar echtgenoot, die levenslang in de gevangenis zit. Verward en kwaad, besluit ze te achterhalen wie dat pakketje opgestuurd heeft.

Lees de recensie van A Gentle Creature geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van A Gentle Creature.

We Margiela (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Menna Laura Meijer | Cast: Anders Edström, Lise Parmentier, Vicky Roditis, Deanna Ferretti Veroni

Het onvertelde en intieme verhaal van het enigmatische modehuis Maison martin Gargiela. De mensen in het modehuis vertellen over het creatieve proces en de unieke filosofie die ten grondslag ligt aan hun ontwerpen. Bekijk de trailer van We Margiela.

T'padashtun (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edon Rizvanolli | Cast: Adriana Matoshi, Jason de Ridder, Niki Verkaar, Hugo Koolschijn

Een eenzame jongen die in Amerstam woont met zijn vluchtelingenmoeder uit Kosovo, komt alsmaar in de problemen, terwijl hij haar acceptatie probeert te winnen. Maar de oorlogstrauma's, die zijn moeder voor hem verborgen houdt, zetten zijn wereld op de kop.

Lees de recensie van T'padashtun geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van T'padashtun.

NieuwsFilm

meest populair