Dvd's week 29: Sprakeloos, Pilgrimage & meer

Dvd's week 29: Sprakeloos, Pilgrimage & meer

Wat zijn de releases van deze week?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

Pilgrimage (2017)


Bekijk de afbeeldingRegie: Brendan Muldowney | Cast: Tom Holland, Jon Bernthal, Richard Armitage, John Lynch

Ierland, de dertiende eeuw. Een groep monniken brengt het heiligste reliek van hun klooster naar Rome. Onderweg komen ze achter dat het betreffende item niet is wat zij dachten. Hierdoor wordt hun geloof op de proef gesteld en krijgen ze te maken met ongewenste reizigers. Bekijk de trailer van Pilgrimage.

Tell Me How I Die (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: D.J. Viola | Cast: Nathan Kress, Ginny Gardner, Kirby Bliss Blanton, Ryan Higa

Een groep jonge studenten gaat naar een afgezonderde medische instelling in de besneeuwde bergen. Tegen betaling doen ze mee met het testen van een nieuw geneesmiddel voor het geheugen. Het blijkt ontzettend goed te werken, ondanks onbedoelde neveneffecten. Zo kunnen de jongelui opeens een blik in de toekomst werpen. Een fijne ervaring is echter wat anders, want soms zien ze hun dood aankomen - allen omgebracht door een sinistere moordenaar. Een moordenaar die niet onbekend is met het experiment en continue iedereen een stap voor is. Bekijk de trailer van Tell Me How I Die.

Verdwijnen (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Boudewijn Koole | Cast: Jakob Oftebro, Rifka Lodeizen, Elsie de Brauw, Marcus Hanssen

Roos bezoekt haar moeder in Noorwegen. Maar ditmaal is het anders, ze brengt slecht nieuws. Dat durft ze bijna niet te dele

Lees de recensie van Verdwijnen geschreven door Danitsa Linders -

Bekijk de trailer van Verdwijnen.

The Time of Their Lives (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roger Goldby | Cast: Joan Collins, Pauline Collins, Franco Nero, Ronald Pickup

Een voormalig Hollywood-ster roept de hulp van een nieuwe vriend in. Ze moet van Londen naar Frankrijk gaan, om de begrafenis van een voormalig geliefde bij te kunnen wonen. Onderweg beleven ze allerlei avonturen, die het een onvergetelijke reis maken. Bekijk de trailer van The Time of Their Lives.

Sprakeloos (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Hilde Van Mieghem | Cast: Marie Vinck, Viviane de Muynck, Flor Decleir, Stany Crets

Het succesvolle leven van de 55-jariger schrijver Jan Meerman wordt op de kop gezet als zijn 85-jarige moeder een zware beroerte krijgt. Hij herkent haar niet meer terug als ze eenmaal bijkomt. In die moeilijke tijd moet Jan de deadline van een nieuw boek zient e halen.

Lees de recensie van Sprakeloos geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Sprakeloos.

Dragonheart: Battle for the Heartfire (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patrik Syversen | Cast: Patrick Stewart, Tom Rhys Harries, Jessamine-Bliss Bell, Tamzin Merchant

In Dragonheart: Battle for the Heartfire is Drago bevriend met King Gareth. Als de laatste overlijdt vliegen de troonopvolgers, een tweeling, elkaar in de haren. Door het gedoe raken ze Drago's krachten kwijt. De Heartfire blijkt gestolen en nu staat er meer dan de troon op het spel. Bekijk de trailer van Dragonheart: Battle for the Heartfire.

Delinquent (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kieran Valla, Kieran Valla | Cast: Kim Director, Erin Maya Darke, Austin Zajur, Bill Sage

Deliquent is een dramatische verkenning van de pogingen die een tiener doet om een mislukte overval plek te geven. Bekijk de trailer van Delinquent.

Custody (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Lapine | Cast: Viola Davis, Hayden Panettiere, Catalina Sandino Moreno, Tony Shalhoub

De levens van drie vrouwen veranderen op onverwachte wijze als ze elkaar tegenkomen bij een New Yorkse familierechtbank. Bekijk de trailer van Custody.

NieuwsFilm

meest populair