Dvd's week 14: Vaiana, Een echte Vermeer & meer

Dvd's week 14: Vaiana, Een echte Vermeer & meer

Wat zijn de releases van deze week?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

Message in a Bottle (1999)


Bekijk de afbeeldingRegie: Luis Mandoki | Cast: Kevin Costner, Robin Wright Penn, Paul Newman, John Savage

De gescheiden journaliste Theresa Osborne vindt tijdens het joggen op het strand een aangespoelde fles met een liefdesbrief erin. Ze besluit op zoek te gaan naar de afzender. Dat blijkt de weduwnaar Garret Blake te zijn, wiens vrouw op tragische wijze om het leven is gekomen. Het klikt meteen, maar Theresa verzwijgt dat ze zijn brief gevonden heeft. Bekijk de trailer van Message in a Bottle.

Incarnate (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brad Peyton | Cast: Aaron Eckhart, Carice van Houten, Catalina Sandino Moreno, David Mazouz

Seth Ember is een "Incarnate", wat wil zeggen dat hij in de geest van een bezeten persoon kan duiken om de betreffende demon vervolgens uit te bannen. Wanneer het Vaticaan hem aanstelt een jonge knul te helpen, ontdekt Ember dat het kwaad in dit joch jaren eerder ook al verantwoordelijk was voor de dood van z'n vrouw en kind.

Lees de recensie van Incarnate geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van Incarnate.

Een echte Vermeer (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rudolf van den Berg | Cast: Jeroen Spitzenberger, Lize Feryn, Roeland Fernhout, Porgy Franssen

De jonge en getalenteerde Han van Meegeren is een rebel binnen de Amsterdamse kunstscène van de jaren 20. Hij schildert in de stijl van zijn idolen, Rembrandt en Vermeer. Zijn critici vinden hem ouderwets en noemen hem een copycat. Om een punt te maken, schildert hij een neppe Vermeer, die hij probeert te verkopen als een echte. En dat werkt. Maar in plaats van de waarheid te vertellen, blijft hij geld verdienen met zijn vervalsingen. Op een dag klopt Nazi Herman Göring aan voor een Vermeer...

Lees de recensie van Een echte Vermeer geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van Een echte Vermeer.

Vaiana (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ron Clements, Don Hall | Cast: Auli'i Cravalho, Dwayne Johnson, Rachel House, Temuera Morrison

In de wereld van Oceanië zet de geboren navigator Moana koers op zoek naar een legendarisch eiland. Tijdens haar ongelooflijke reis werkt ze samen met haar held, de halfgod Maui. Het wordt een actievolle reis dwars door de open oceaan waar ze enorme zeedieren, adembenemende onderwaterwerelden en oude folklore ontmoeten.

Lees de recensie van Vaiana geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van Vaiana.

Mojave (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: William Monahan | Cast: Garrett Hedlund, Louise Bourgoin, Cletus Young, Oscar Isaac

Mojave gaat over een suïcidale, gewelddadige Hollywood-acteur die met niet meer dan een mes en wat wodka naar de Mojavewoestijn afreist om alleen te zijn. Hier stuit hij op zijn dubbelganger, een moordzuchtige zwerver met een geweer, die beweert dat hij de duivel is. Bekijk de trailer van Mojave.

Christine (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antonio Campos | Cast: Rebecca Hall, Michael C. Hall, Tracy Letts, Maria Dizzia

Biopic die draait om het leven van de door problemen achtervolgde journaliste Christine Chubbuck, die zelfmoord pleegde tijdens een live uitzending. Bekijk de trailer van Christine.

Harry Benson: Shoot First (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Justin Bare, Matthew Miele | Cast: Alec Baldwin, Gigi Benson, Harry Benson, Wendy Benson-Landes

Wat we tegenwoordig weten over veel beroemde muzikanten, politici en acteurs, komt door het lovenswaardige werk van fotograaf Harry Benson. Hij maakte intieme foto's van beroemdheden als The Beatles, Muhammed Ali, Michael Jackson en Martin Luther King. Nu is hij 86 en heeft Benson niet de intentie ermee te stoppen. Bekijk de trailer van Harry Benson: Shoot First.

Pippa (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Punt | Cast: Peter Van den Begin, Tom Van Dyck, Ella Leyers, Nathalie Meskens

Pippa en Glenn ebben het na vijf jaar getrouwd te zijn gehad. Ze willen scheiden, maar worden het niet eens over hoe de eigendommen verdeeld moeten orden. het leidt al snel tot problemen. Bekijk de trailer van Pippa.

Teleios (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ian Truitner | Cast: Sunny Mabrey, Lance Broadway, T.J. Hoban, Christian Pitre

Een mijnschip is diep in de ruimte verloren geraakt. Lang werd gedacht dat de bemanning elkaar uitgemoord had. Maar dan wordt het schip na twee jaar gevonden... Bekijk de trailer van Teleios.

NieuwsFilm

meest populair