TV-tips: Braveheart, Enchanted & meer

TV-tips: Braveheart, Enchanted & meer

Welke films raden we je komende week allemaal aan?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Ronin (1998)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: John Frankenheimer | Cast: Robert De Niro, Jean Reno, Natascha McElhone, Stellan Skarsgård

Sam is een voormalig CIA-agent die de handen ineen slaat met de voormalig KGB-agent Vincent, de computer-expert Gregor, de nerveuze wapenexpert Spence en de chauffeur Larry. Ze worden ingehuurd om een kist te stelen voordat deze aan de Russen wordt verkocht. Bekijk de trailer van Ronin.

Ocean's Eleven (2001)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Steven Soderbergh | Cast: George Clooney, Cecelia Ann Birt, Paul L. Nolan, Carol Florence

Nog geen 24 uur na zijn voorwaardelijke vrijlating uit de gevangenis is Danny Ocean alweer bezig met het plannen van zijn volgende misdaad: de meest geavanceerde casinoberoving aller tijden. Bekijk de trailer van Ocean's Eleven.

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark (1981)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Steven Spielberg | Cast: Harrison Ford, Karen Allen, Paul Freeman, Ronald Lacey

In 1936 krijgt Indiana Jones de opdracht de Ark te vinden, een vergulde kist waarin naar men zegt de restanten van de stenen tafels met de tien geboden liggen. Helaas is Indy niet de enige met een buitengewone interesse voor deze oudheid.., hij moet het in zijn speurtocht opnemen tegen trawanten van Hitler. Er ontstaat een felle wedloop die ontluikt in spetterende akties en bloedstollend gevaar. Bekijk de trailer van Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark.

Contraband (2012)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Baltasar Kormákur | Cast: Robert Wahlberg, Caleb Landry Jones, Jason Mitchell, Paul LeBlanc

Actiethriller die zich afspeelt tegen de achtergrond van de genadeloze internationale smokkelwereld van New Orleans, vol meedogenloze criminelen, corrupte ambtenaren, grote risico's en enorme winsten. Een wereld waarin loyaliteit nauwelijks telt en de dood altijd op de loer ligt.

Lees de recensie van Contraband geschreven door Michelle Iwema -

Bekijk de trailer van Contraband.

Braveheart (1995)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Mel Gibson | Cast: James Robinson, Sean Lawlor, Sandy Nelson, James Cosmo

Nadat zijn vrouw en familie vermoord werden door Britse soldaten, verzamelt de Schot William Wallace een reeks lotgenoten om zich heen. In het begin zijn het een stel ongeregelde kerels zonder ervaring op het slagveld, maar langzaam maar zeker vormen ze een echt leger. Bekijk de trailer van Braveheart.

Enchanted (2007)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Kevin Lima | Cast: Amy Adams, Patrick Dempsey, James Marsden, Timothy Spall

Een mooie prinses wordt door een boze koningin verbannen uit haar magische, muzikale en getekende land en komt terecht in de grimmige realiteit van het hedendaagse Manhattan. Geschokt door deze vreemde en nieuwe omgeving zwerft Giselle rond in de chaotische wereld waar zeker niet iedereen "lang en gelukkig leeft". Ze kan wel wat magie in haar leven gebruiken. Als Giselle verliefd wordt op de charmante maar stuntelende echtscheidingsadvocaat die haar te hulp schiet, staat ze voor een flink probleem. Ze is thuis immers al beloofd aan een perfecte sprookjesprins en ze vraagt zich af of de romantiek uit het sprookjesboek ook in de echte wereld kan overleven.

Lees de recensie van Enchanted geschreven door Hedwig van Driel -

Bekijk de trailer van Enchanted.

Moonrise Kingdom (2012)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Wes Anderson | Cast: Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Frances McDormand

Twee jong volwassenen worden in de jaren '60 verliefd en gaan er samen vandoor. De machthebbenden in hun dorp in New England krijgen hier notie van en gaan op zoek naar het tweetal. Norton, een scoutleider, en Willis, de sherrif, maken beiden deel uit van het zoekteam. McDormand speelt de moeder van het vermiste meisje, terwijl Murray haar vader zal gaan spelen.

Lees de recensie van Moonrise Kingdom geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Moonrise Kingdom.


NieuwsFilm

meest populair