Dvd's week 4: The Magnificent Seven, Blair Witch & meer

Dvd's week 4: The Magnificent Seven, Blair Witch & meer

Wat zijn de releases van deze week?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

Blair Witch (2016)


Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Wingard | Cast: James Allen McCune, Callie Hernandez, Corbin Reid, Brandon Scott

Een groepje studenten reist naar Black Hills Forest in Maryland om de geheimen achter de verdwijning van de zus van James te ontrafelen. Iedereen gelooft dat de verdwijning verbonden is aan de legende rond de Blair Witch. De groep is hoopvol als ze vertrekken, maar realiseert zich langzaam dat de legende zomaar eens zou kunnen kloppen...

Lees de recensie van Blair Witch geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van Blair Witch.

The Magnificent Seven (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antoine Fuqua | Cast: Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio

Het stadje Rose Creek wordt met harde hand bestuurd door meedogenloze industrieel Bartholomew Bogue. De wanhopige inwoners huren outlaws, bounty hunters, gokkers en huurlingen in, zeven strijdlustige mannen om hen te beschermen: Sam Chisolm, Josh Farraday, Goodnight Robicheaux, Jack Horne, Billy Rocks, Vasquez en Red Harvest. Deze magnificent seven bereiden zich voor op de gewelddadige confrontatie waarbij er meer dan alleen maar geld op het spel staat.

Lees de recensie van The Magnificent Seven geschreven door Martijn Hamerling -

Bekijk de trailer van The Magnificent Seven.

Best Man Down (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ted Koland | Cast: Justin Long, Jess Weixler, Tyler Labine, Addison Timlin

Scott (Justin Long) is een man die in het huwelijksbootje stapt met Kristin (Jess Weixler). Zijn getuige Lumpy (Tyler Labine), een totaal feestbeest, komt na de bruiloft plotseling te overlijden. Scott en Kristin schrappen hun huwelijksreis en vliegen terug naar Minneapolis om een begrafenis te regelen. Hier ontmoeten ze Ramsey (Addison Timlin) en komen ze erachter dat ze Lumpy toch niet zo goed kenden als ze dachten. Bekijk de trailer van Best Man Down.

A Hologram for the King (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom Tykwer | Cast: Tom Hanks, Omar Elba, Sarita Choudhury, Sidse Babett Knudsen

Alan Clay is een zakenman, die werkt in een groeiende Saoedi-Arabische stad. Hij doet er alles aan om de gedwongen verkoop van zijn huis tegen te gaan en het collegegeld te betalen van zijn dochter. Tenslotte wil hij ook nog iets groots doen.

Lees de recensie van A Hologram for the King geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van A Hologram for the King.

Blood Father (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jean-François Richet | Cast: Mel Gibson, Erin Moriarty, Diego Luna, Michael Parks

Een man komt uit de bak en daarna herenigd met zijn vervreemde 16-jarige dochter herenigd. Zij wordt door een stel drugdealers op de hielen gezeten die bloed willen zien, en dat ziet hij liever niet gebeuren.

Lees de recensie van Blood Father geschreven door Martijn Hamerling -

Bekijk de trailer van Blood Father.

Morgan (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luke Scott | Cast: Kate Mara, Anya Taylor-Joy, Rose Leslie, Yare Michael Jegbefume

Het verhaal volgt een bedrijfsadviseuse die zich moet melden bij een afgelegen laboratorium. Hier bevindt zich een kunstmatig wezen en het is aan haar om te bepalen of deze moet worden vernietigd. Bekijk de trailer van Morgan.

Rupture (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Shainberg | Cast: Noomi Rapace, Peter Stormare, Kerry Bishé, Michael Chiklis

Een alleenstaande moeder probeert met veel moeite in haar twaalfjarige zoon op te voeden. Als ze opeens wordt ontvoerd door een mysterieuze organisatie, wordt ze ondervraagd over haar medische geschiedenis en komt men erachter dat ze een genetische afwijking heeft die zich openbaart wanneer haar ergste nachtmerrie waarheid wordt. Bekijk de trailer van Rupture.

Riphagen (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pieter Kuijpers | Cast: Jeroen van Koningsbrugge, Lisa Zweerman, Anna Raadsveld, Huub Smit

De beruchte Amsterdamse crimineel Andries 'Al Capone' Riphagen collaboreerde tijdens de Tweede Wereldoorlog met de Duitsers. Riphagen werd onmetelijk rijk met het opsporen, afpersen en verraden van Joodse onderduikers en waande zich hierbij onaantastbaar. Maar toen hij een belangrijke verzetsgroep verraadde, opende de jonge politieagent en verzetsstrijder Jan van Liempd de jacht op hem.

Lees de recensie van Riphagen geschreven door Danitsa Linders -

Bekijk de trailer van Riphagen.

Mãe Só Há Uma (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anna Muylaert | Cast: Naomi Nero, Daniel Botelho, Daniela Nefussi, Matheus Nachtergaele

Pierre is 17 en zit midden in de puberteit. Hij speelt in een band, heeft seks tijdens feestjes en verkleedt zich stiekem als vrouw. Als Pierre erachter komt dat moeder Aracy hem uit een ziekenhuis gestolen had toen hij nog een pasgeboren baby was, verandert zijn leven drastisch. Aracy wordt gearresteerd en zijn biologische ouders, Gloria en Matheus, vinden hem eindelijk. Ze willen de 17 jaar die ze naar hem gezocht hebben inhalen.

Lees de recensie van Mãe Só Há Uma geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Mãe Só Há Uma.

La danseuse (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stéphanie Di Giusto | Cast: Stéphanie Sokolinski, Gaspard Ulliel, Mélanie Thierry, Lily-Rose Melody Depp

Loïe Fuller vormde een inspiratiebron voor Folies Bergères, Toulouse-Lautrec en de gebroeders Lumière. Deze film draait om haar moeilijke relatie met rivale Isadora Duncan.

Lees de recensie van La danseuse geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van La danseuse.

Everybody Happy (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nic Balthazar | Cast: Seppe Casus, Josse De Pauw, Leen Dendievel, Kamal Kharmach

Ralph is succesvol komiek, die met moeite het hoofd boven het water kan houden. Hij worstelt verder met een mannetje in zijn hoofd... Bekijk de trailer van Everybody Happy.

Voir du pays (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Delphine Coulin, Muriel Coulin | Cast: Stéphanie Sokolinski, Ariane Labed, Ginger Romàn, Karim Leklou

Twee jonge Franse soldaten krijgen drie weken vrij op Cyprus, direct nadat ze hun plicht in Afghanistan vervuld hebben. Bekijk de trailer van Voir du pays.

Black Mountain Side (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nick Szostakiwskyj | Cast: Shane Twerdun, Michael Dickson, Carl Toftfelt, Marc Anthony Williams

Een groep archeologen ontdekt een vreemde structuur in Noord-Canada. Die blijkt tienduizend jaar oud te zijn en bij het onderzoeken van de structuur ontdekt het team al snel dat ze niet meer kunnen communiceren met de buitenwereld. Het leidt tot een vreemde gebeurtenis, waarbij ze opgejaagd worden door een oeroud wezen. Bekijk de trailer van Black Mountain Side.

Proof of the Devil (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Catalanotto | Cast: Lisa Mackel Smith, Sam Cobean, Michael Bienvenu, Donovan Jackson

Een reeks moorden eindigt met de arrestatie van de achttienjarige Jesse. Hij wordt door de media 'De Slager' genoemd en uiteindelijk veroordeeld. Drie jaar na zijn executie maakt zijn moeder een film om te bewijzen dat hij onschuldig is en bezeten was door de duivel. Bekijk de trailer van Proof of the Devil.

Tamjung Hong Gil-dong: Sarajin Ma-eul (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sung-hee Jo | Cast: Ara, Bo-ra Hwang, Sung-hwa Jung, Seong-gyoon Kim

Hong Gil-Dong is een onfeilbaar privédetective met een aparte persoonlijkheid en een exceptioneel goed geheugen. Hij is naarstig op zoek naar het enige doelwit dat hij tot nu toe niet kon vinden en raakt verzeild in een grote samenzwering. Bekijk de trailer van Tamjung Hong Gil-dong: Sarajin Ma-eul.

NieuwsFilm

meest populair