Bioscoopreleases week 41

Bioscoopreleases week 41

Met o.a. Inferno, Tonio en veel meer.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda.

Inferno (2016)


Bekijk de afbeeldingRegie: Ron Howard | Cast: Tom Hanks, Felicity Jones, Ben Foster, Omar Sy

In deze nieuwe Dan Brown verfilming moet Robert Langdon naar Florence om daar te jagen op een man die gelooft dat de mens onvruchtbaar zou moeten zijn, om in het voortbestaan van de soort te voorzien.

Lees de recensie van Inferno geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Inferno.

Prooi (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dick Maas | Cast: Mark Frost, Bart Klever, Victor Löw, Mattijn Hartemink

Na de vondst van een gruwelijk vermoord boerengezin net buiten Amsterdam, tast de politie in het duister over de mogelijke dader. Lizzy, een dierenarts van Artis, denkt echter te weten wat de bloederige verminkingen kan hebben aangericht: een forse, agressieve leeuw. Ze stuit vooral op ongeloof en er is een tweede bloedbad nodig voordat de autoriteiten instemmen met het rigoureuze plan van een Engelse leeuwenjager om het monster te pakken te krijgen. De jacht is geopend...

Lees de recensie van Prooi geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Prooi.

À peine j'ouvre les yeux (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Leyla Bouzid | Cast: Baya Medhaffer, Ghania Benali, Montassar Ayari, Lassaad Jamoussi

Het is de zomer van 2010. In Tunis, een paar maanden voor de revolutie , haalt de achttienjarige Farah haar eindexamen. Haar familie ziet haar als een toekomstig arts... maar ze wil dingen op haar manier doen. Ze zingt in een geëngageerde rock band. Ze leeft erop los, wordt dronken, ontdekt de liefde, de nacht en de stad. Allemaal tegen de wil van Hayet, haar moeder, die Tunesië en haar verboden kent.

Lees de recensie van À peine j'ouvre les yeux geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van À peine j'ouvre les yeux.

Tonio (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paula van der Oest | Cast: Pierre Bokma, Rifka Lodeizen, Chris Peters, Stefanie van Leersum

Op 23 mei 2010 wordt de 21-jarige Tonio van der Heijden door een auto geschept en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij overlijdt. Het leven van zijn ouders, die hun enige zoon op de intensive care zien overlijden, verandert drastisch. Zijn bestaan laat een fantoompijn achter bij zijn ouders, die in alles om hen heen en in henzelf aan hem herinnerd worden. Ze rouwen, maar moeten ook proberen te voorkomen dat hun eigen levens in een neerwaartse spiraal van verdriet terechtkomen.

Lees de recensie van Tonio geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Tonio.

Le confessioni (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roberto Andò | Cast: Toni Servillo, Daniel Auteuil, Pierfrancesco Favino, Moritz Bleibtreu

Een G8-meeting vindt plaats in een luxehotel aan de Duitse kust. 's Werelds meest machtige mensen verzamelen zich daar om de wereldeconomie te veranderen. Een van de gasten is een mysterieuze Italiaanse monnik, maar die avond wordt de man die hem uitnodigde dood gevonden.Bekijk de trailer van Le confessioni

NieuwsFilm

meest populair