Scripts 'Avengers: Infinity War' en 'Avengers 4' gelijktijdig geschreven

Scripts 'Avengers: Infinity War' en 'Avengers 4' gelijktijdig geschreven

En hoe werkt zoiets eigenlijk in de praktijk..?

Met Avengers 2.5 net achter de rug wordt er alweer uitgekeken naar de volgend Avengers-avontuur. Afgelopen vrijdag werd duidelijk dat Avengers: Infinity War niet langer als tweeluik in de bioscoop verschijnt, maar als een losstaande film. De scripts voor Infinity War en de vanaf heden titelloze vierde Avengers-film worden nog wel gelijktijdig geschreven.

Dit blijkt na uitlatingen van scriptschrijvers Markus & Stephen McFeely tegenover Yahoo! Movies. Ze schrijven de scripts tegelijkertijd: "We hebben vele opzetten binnen. We zijn bezig met het derde concept voor de eerste film en het tweede concept voor de film twee. We schrijven ze zoveel als mogelijk achter elkaar. We schrijven wel wisselend aan de scripts en krijgen aantekeningen en uiteenlopende opmerkingen van de mensen van de productie."

Over de wijze waarop ze samenwerken met regisseurs Anthony en Joe Russo en de mensen van Marvel Studios zeggen de heren: "Als we ons opsluiten met de gebroeders Russo en de mensen van Marvel dan heeft één muur de kaarten voor film één en een ander de kaarten voor film twee. Weer een andere muur heeft kleine honkbalkaartjes met alle personages die nog leven in het Marvel universum, tot Darcy's vriendje uit Thor 2 aan toe. Letterlijk iedereen die niet dood is gegaan staat vermeld als levend. En dan gaan we schuiven met de kaarten. Dus eigenlijk, de grote scène wordt dat Darcy's vriendje en Galactus samenkomen en..." Dit laatste wordt uiteraard weggelachen.

Avengers: Infinity War staat in de planning voor 3 mei 2018 en Avengers 4 verschijnt een jaar later op 2 mei 2019.



NieuwsFilm

meest populair