'Bad Boys 3'-regisseur Joe Carnahan houdt 'Uncharted' levend

'Bad Boys 3'-regisseur Joe Carnahan houdt 'Uncharted' levend

Hoeveel langer duurt het nog voordat de gameverfilming uitkomt?

In 2009 werd bekend dat een film rond de game 'Uncharted' al anderhalf jaar in ontwikkeling was bij Sony Pictures. Ondertussen is het midden 2016 en nog steeds is de film er niet. Variety meldt nu dat Joe Carnahan het script gaat aanpakken.

Er zijn al heel wat (grote) namen geweest die een verhaal/script schreven: Seth Gordon (Baywatch), David O. Russell (Silver Linings Playbook), Thomas Dean Donnelly (Sahara), Joshua Oppenheimer (Sahara), David Guggenheim (Safe House) en Cormac en Marianne Wibberley (National Treasure).

Carnahan heeft ondertussen bekend dat hij alleen is aangetrokken om het script te schrijven. Hij regisseert de film namelijk niet aangezien hij aan de slag moet met Bad Boys 3, evenals Uncharted gepland voor de zomer van 2017. "Archeologie is tegenwoordig al een oudheid, maar de wereld heeft me altijd al gefascineerd. Zeker als je naar een museum gaat en je je afvraagt hoe iets daar is terechtgekomen. Daarnaast is het merk zo populair waardoor het moeilijk is om de mogelijkheid eraan te werken te weigeren."

Vooralsnog staat de Uncharted-film gepland voor 29 juni 2017. Een cast en dus ook regisseur zijn nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair