James Gunn over zijn vermeende spoilers 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

James Gunn over zijn vermeende spoilers 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

Dat Ego the Living Planet de vader is van Peter Quill is geen spoiler aldus de regisseur.

Afgelopen week werd bekend dat Kurt Russell de vader van Chris Pratts Peter Quill/Star-Lord speelt in Guardians Of The Galaxy Vol.2. Niet heel vreemd, maar misschien wel als je hoort dat het gaat om Ego the Living Planet. Een spoiler? Regisseur James Gunn vindt van niet.

"Als we in een perfecte wereld hadden geleefd, dan zou ik je niets vertellen voordat je naar Guardians of the Galaxy Vol. 2 zou gaan," aldus Gunn in een reactie op Facebook. "Ik zou je niet vertellen dat Groot nu Baby Groot is. Ik zou je niet vertellen dat Mantis in de film zit. Ik zou niet zeggen dat Ayesha en Taserface onze belangrijke vijanden zijn, dat Yondu en Nebula enorm belangrijke rollen hebben in de film en dat Quills vader Ego The Living Planet is. Echter, de wereld is niet perfect."

Ook geeft hij twee redenen waarom het onthuld is: "We moeten onze film promoten" en "het is onmogelijk om het nodige van Vol. 2 te tonen zonder Ego. Hij is heel veel te zien." Als tweede reden geeft hij dat dit ongetwijfeld gespoild zou gaan worden door websites en hij heeft er liever de controle over.

Gunn verwacht overigens niet dat er nu niet meer genoten kan worden van de film: "Ego is het emotionele centrum van Guardians of the Galaxy Vol. 2, van het begin tot het eind. En geloof me er zijn nog vele, vele verrassingen voor Vol. 2. Hopelijk is de grootste dat je de film geweldig vindt."

Het enorme planeet-personage Ego The Living Planet zou voor de film wel een flinke metamorfose ondergaan. Vanaf 27 april draait Guardians of the Galaxy Vol. 2 in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair