Vin Diesel en Helen Mirren op nieuwe setfoto 'Fast & Furious 8'

Vin Diesel en Helen Mirren op nieuwe setfoto 'Fast & Furious 8'

Plus een extra foto van Dwayne Johnsons personage Hobbs én een nieuwe setvideo.

De opnames van Fast & Furious 8 zijn halverwege, en net als in de voorgaande weken hebben we weer het nodige nieuwe beeldmateriaal van de film voor jullie. Ten eerste hebben we een eerste blik op Helen Mirren op de set van de film voor jullie. Zij wordt op de foto vergezeld door hoofdrolspeler Vin Diesel. Op een andere foto zien we spierbundel Dwayne Johnson als agent Hobbs. Ten slotte hebben we nog een setvideo voor jullie, waarop te zien is dat regisseur F. Gary Gray en Diesel duidelijk blij zijn met wat ze tot nu toe hebben gefilmd.

Fast & Furious 8 draait vanaf 13 april 2017 in de Nederlandse bioscopen en moet het begin vormen van een nieuwe trilogie. Deel 9 staat momenteel gepland voor april 2019 en de tiende (en laatste?) film voor april 2021. Universal onthulde onlangs dat er ook aan verschillende spinoffs en prequels van de filmreeks wordt gewerkt.

De cast van Fast & Furious 8 bestaat naast Mirren, Johnson en Diesel uit terugkerende castleden zoals Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky en Lucas Black. Jason Statham en Kurt Russell keren ook terug. Charlize Theron neemt de schurkenrol voor haar rekening.







NieuwsFilm

meest populair