Script 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'-sequel ligt al klaar

Script 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'-sequel ligt al klaar

Auteur J.K. Rowling zal naar alle waarschijnlijkheid de verhalen voor drie films schrijven.

Warner Bros. Pictures doet opnieuw zaken in de Harry Potter-wereld met de release van Fantastic Beasts and Where to Find Them, de eerste in een gepland drieluik aan films die een aantal decennia voor de gebeurtenissen in Zweinstein afspelen.

David Yates, regisseur van de film en ook het volgende week te verschijnen The Legend of Tarzan, liet afgelopen week aan GS News weten dat het script voor het tweede deel in het drieluik al is geschreven door auteur J.K. Rowling, Het lijkt er daarnaast sterk op dat ze ook het script van het derde en laatste deel zal schrijven. Aldus Yates:

''De eerste is nu af, het script van het tweede deel is al geschreven, en ze heeft genoeg ideeën voor het derde deel. We mogen echter nog niks vertellen over het verhaal.''

De opnames van de Fantastic Beasts-sequel zullen waarschijnlijk in de zomer van 2017 beginnen, zodat de film in november 2018 kan draaien. De hoofdrollen in het eerste deel worden gespeeld door Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Colin Farrell, Samantha Morton en Ezra Miller. Enkel van hen zullen ongetwijfeld terugkeren voor het tweede deel.



NieuwsFilm

meest populair