Captain Marvel in eerste deel 'Avengers: Infinity War'

Captain Marvel in eerste deel 'Avengers: Infinity War'

De Russo's bevestigen daarnaast dat de opnames van het superhelden-epos eind dit jaar van start gaan.

De persrondes voor Marvel-films leveren altijd een hoop nieuwtjes op, en dat is niet anders bij die van Captain America: Civil War. Regisseurs Anthony en Joe Russo gaan direct na de promotietour van die film aan de slag met het tweeluik van Avengers: Infinity War (of wat de titel nu ook precies gaat worden), waarvan ze hebben onthuld dat de opnames eind dit jaar van start zullen gaan. Joe Russo zei tijdens een interview het volgende over het script van het epos:

''We zijn een aantal maanden geleden al begonnen met het script. We moesten wel, want de opnames beginnen in november. De twee films worden achter elkaar opgenomen. Dus we hadden snel twee scripts nodig, waar we zes maanden geleden mee zijn begonnen. Zodra we begonnen met de post-productie van Civil War, gunden we onszelf een paar weken om de overstap naar Infinity War te maken en daarna hebben we maandenlang halve dagen besteed met de schrijvers en de andere helft aan de montage van Civil War. De scenario's zijn zo goed als af.''

De broers hielden ook een Q&A in het Smithsonian Institute en lieten daar niet erg cryptisch vallen dat niemand minder dan Captain Marvel haar opwachting zal maken in Inifnity War. Een van de broers zei bij het opnoemen van de personages die hun opwachting zullen maken in de films het volgende:

''Uh... Captain Barvel. Dat is een heel ander personage...''

De broers lijken met deze grap hun mond voorbij te hebben gepraat, maar de deelname van Captain Marvel is niet geheel onverwacht, want het personage krijgt een solofilm in maart 2019, precies tussen de twee delen van Infinity War. Het is nog onbekend welke actrice het personage zal vertolken.



NieuwsFilm

meest populair