Scriptschrijver voor 'Sherlock Holmes 3'

Scriptschrijver voor 'Sherlock Holmes 3'

Robert Downey Jr. lijkt dan toch gelijk te hebben.

Een paar dagen terug meldde Robert Downey Jr. dat de opnames voor Sherlock Holmes 3 nog dit jaar zouden kunnen gaan starten. Nu blijkt dat er daadwerkelijk wordt gewerkt aan de opvolger op Sherlock Holmes (2009) en Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011).

Deadline meldt namelijk dat James Coyne (Vikingdom, A Certain Justice) is aangesteld om het script op te leveren voor het derde avontuur voor Downey Jr.'s Sherlock Holmes en Jude Laws Dr. John Watson. Naar verwachting keert regisseur Guy Ritchie (Lock, Stock and Two Smoking Barrels) terug in de regiestoel.

"We zijn er nu over in gesprek," aldus Downey Jr. eerder deze week. "Als we Sherlock films maken dan gaan we er helemaal voor. We proberen er één dit jaar te maken. Het is echt een zware opgave om die films te maken. Ik ben er iedere keer kapot van, maar ik vind het erg gaaf om weer te doen."

Downey Jr. heeft overigens wel een volle agenda. Komende periode zal hij te zien zijn in Spider-Man: Homecoming (2017) en de Avengers: Infinity War-films die in 2018 en 2019 verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair