'Batman v Superman' was aanleiding realisatie 'Captain America: Civil War'

'Batman v Superman' was aanleiding realisatie 'Captain America: Civil War'

En wat vindt Chris Hesmworth dat zijn Thor niet in de film zit?

Het blijkt dat de aankondiging van het verleden maand verschenen Batman v Superman: Dawn of Justice de aanleiding voor Marvel Studios baas Kevin Feige was om de plannen van regisseurs Anthony en Joe Russo voor Captain America: Civil War goed te keuren.

Tegenover The Hollywood Reporter zeiden de regisseurs: "Onze pitch was: Mensen zullen zeggen dat ze van chocolade ijs houden, totdat je ze het vijf dagen in de week geeft. Het is tijd om ze 'rainbow sherbet' te geven. Kevin Feige dacht dat we mogelijk gelijk hadden. En toen Batman v. Superman werd aangekondigd, zei hij 'jullie hebben helemaal gelijk.' We moeten iets uitdagends doen met het materiaal, anders gaan we publiek verliezen."

In beide films komen superhelden tegenover elkaar te staan. De eerste is ondertussen verschenen en heeft een aftrap gegeven aan het DC Extended Universe. Civil War is de dertiende titel in het Marvel Cinematic Universe en draait ondertussen in de Nederlandse bioscoop. Lees hier de recensie van de uitstekend ontvangen (RT = 98%, IMDb = 8,6) superheldenfilm.

Overigens liet Chris Hemsworth ook nog even weten wat hij ervan vindt dat zijn Thor niet is uitgenodigd voor Civil War:



NieuwsFilm

meest populair