Bollywood maakt Stan Lee-superheldenfilm 'Chakra the Invincible'

Bollywood maakt Stan Lee-superheldenfilm 'Chakra the Invincible'

The Annihilator lijkt even van de baan.

Graphic India en Stan Lee’s POW Entertainment gaan samen met Phantom Films de superheldenfilm Chakra the Invincible in productie nemen. De live acion bioscoopfilm wordt gebaseerd op Stan Lee's geanimeerde superheldenserie.

Er is al een regisseur aangetrokken. Vikramaditya Motwane, bekend van de regie van Udaan (2010), zal het script van Lee en Sharad Devarajan naar het witte doek brengen.

"Ik ben verheugd om ‘Chakra the Invincible’ te lanceren als mijn eerste Bollywood superheldenfilm, " aldus Lee. "Vikramaditya is een waanzinnig talent. Ik weet zeker dat hij van de Chakra-film een enorme hit kan maken, in India en de rest van de wereld. Ik hoop dat hij niet vergeet om mij een cameo te geven."

De geanimeerde serie gaat over de jongen Raju uit Mumbai. Hij ontwikkelt een pak die de chakra's van het menselijk lichaam activeert en de gebruiker superkrachten geeft. In de live action-versie wordt Raju een volwassen persoon tussen de 20 en 30 jaar. Hij gaat het opnemen te geven slechteriken in Mumbai.

Overigens wachten we nog altijd op The Annihilator, een live action film gebaseerd op een door Lee bedachte Chinese superheld.



NieuwsFilm

meest populair