Marvels Phase 4 is start van nieuw Marvel saga

Marvels Phase 4 is start van nieuw Marvel saga

Phase 3 lijkt een compleet nieuw Avengers-team te gaan inluiden.

[/url]

In de zomer van 2019 wordt met
Avengers: Infinity War – Part 2 - en mogelijk met het geplaagde Inhumans even later - vermoedelijk een punt gezet achter Phase 3 van het Marvel Cinematic Universe. Aangezien in Infinity War waarschijnlijk de nodige slachtoffers gaan vallen onder de vele superhelden, is het maar de vraag hoeveel bekende gezichten er terug gaan keren in de volgende fase. Marvel Studios-kopman Kevin Feige sprak kort met Entertainment Weekly over Phase 4.

"Ik denk dat je de comics als een gids kan zien," aldus Feige. "Ik denk dat er een finaliteit zal zijn aan de gebeurtenissen in Phase 3, alsmede nieuwe beginnen die een ander, een totaal ander, een onderscheidend hoofdstuk vormen die op den duur laat zien dat de complete eerste saga bestaat uit drie fases."

Met die fases doelt Feige uiteraard op Phase 1 (2008-2012), Phase 2 (2013-2015) en Phase 3 (2016-2019/2020) van het Marvel Cinematic Universe. De overvolle derde Phase start eind deze maand met Captain America: Civil War en daarna volgen nog minimaal tien andere MCU-titels.

Overigens wil dit nog niet betekenen dat we geen bekende gezichten krijgen te zien in Phase 4. Eerder liet Feige al weten dat vervolg op Guardians of the Galaxy Vol. 2 waarschijnlijk zal plaatsvinden. En in de derde Phase worden heel wat nieuwe personages geïntroduceerd. Feige: "Dat is met enige opzet om het verdere universum te ontdekken."

Een aantal van deze nieuwe personages zijn Black Panther ([url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=165686]Chadwick Boseman), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Spider-Man (Tom Holland) en Captain Marvel (?). Helemaal geen verkeerde basis voor de nieuwe Avengers. En wie weet zien we andere acteurs de rollen van Iron Man en Captain America (Sebastian Stan?) overnemen.

Er zijn al onbekende MCU-projecten aangekondigd voor op 1 mei, 10 juli en 6 november 2020. Het is nog niet helemaal duidelijk of dit Phase 3 of Phase 4 titels zijn. Welke films zie jij graag op die data gepland worden?

NieuwsFilm

meest populair