'Jurassic World'-regisseur Colin Trevorrow staat open voor 'Star Wars'-film

Trevorrow zou momenteel verbonden zijn aan een remake van familiefilm Flight of the Navigator.

Een van de eerste namen die werden genoemd voor de regie van Star Wars: The Force Awakens was die van Colin Trevorrow, de regisseur van Safety Not Guaranteed die indertijd hintte dat hij een vervolg ging maken op een van zijn favoriete films uit zijn jeugd. Dit project bleek natuurlijk Jurassic World (nu in de bios!), dus die geruchten werden al snel in de kiem gesmoord. Tijdens een interview met Slashfilm werd Trevorrow gevraagd of hij wel ooit een Star Wars-film zou willen regisseren. Hij antwoordde als volgt:

''Daar zou ik geen nee tegen zeggen. Ik denk dat je wel weet dat ik zou liegen als ik zei dat ik nooit een Star Wars-film zou willen maken. Ik kan je wel met zekerheid zeggen dat ik niet betrokken ben bij de film over Boba Fett. Ik ben ervan overtuigd dat ze een fantastische regisseur zullen vinden voor die film. Tot nu toe ben ik onder de indruk van de namen die ze hebben weten aan te trekken. Ik vind vooral Rian Johnson een te gekke filmmaker.''

Kijk dus niet verbaasd op als Trevorrow in de komende jaren een Star Wars-film zal worden aangeboden. Vooralsnog is hij verbonden aan een remake van de klassieke familiefilm Flight of the Navigator. die momenteel wordt ontwikkeld.



NieuwsFilm

meest populair