Chris Pratts vooraf gemaakte excuses voor 'Jurassic World'-pers tour

Hij is bang dat hij veel domme dingen zal zeggen.

Het is een tikkeltje aan de vreemde kant, maar Chris Pratt heeft op voorhand zijn welgemeende, zij het humoristische, excuses aangeboden op Facebook. Waar nou weer voor, zal je denken. Het zal niemand ontgaan zijn dat Pratt (35 jaar) vorstelijk in de schijnwerpers staat sinds zijn optreden in Guardians of the Galaxy. Zodoende kreeg hij meer hoofdrollen in handen, waaronder in Jurassic World. Die prent zal 11 juni in de bios draaien en de publiciteitstournee gaat binnenkort van start. Met de onderstaande 'spijtbetuiging' tracht hij alvast de schade te beperken, voordat hij zijn grote mond voorbij praat.



"Dat is dan waarschijnlijk wanneer ik een smakeloze en onprofessionele opmerking maak," vervolgt hij. "De naderende misvatting, die mogelijk 'JurassicGate' genoemd zal worden, is absoluut geen grappige kwestie. Aan zij die ik zal beledigen: maak je niet dik, ik zal, zover dat in mijn vermogen ligt, ervoor zorgen dat dit niet meer zal gebeuren."

Pratts verontschuldiging zal uiteraard een nietige steek zijn richting de pers tour van Avengers: Age of Ultron, welke in een kleine periode de ene blunder na de ander moest overwinnen. De bekendste was toen Chris Evans en Jeremy Renner het Marvel-personage Black Widow een sloerie noemden.



NieuwsFilm

meest populair