Phil Lord en Chris Miller gewild voor zowel 'The Flash' als 'Ghostbusters'-spinoff

Sony en Warner Bros. vechten momenteel om de aandacht van het populaire regisseursduo.

Na het megasucces van zowel de 21 Jump Street-franchise als The Lego Movie, zijn Phil Lord en Chris Miller twee van de meest gewilde regisseurs bij de grote filmstudio's.

Nu ze een Lego-filmuniversum hebben geschapen voor Warner Bros. Pictures is het weinig verrassend dat de studio het duo nu ook wil strikken voor een van de DC-films. De film in kwestie is The Flash, waarin de hoofdrol zal worden gespeeld door Ezra Miller.

Er is echter een probleempje; Sony Pictures probeert momenteel het tweetal te strikken voor de regie van hun tweede Ghostbusters-film, die wordt ontwikkeld naast de reboot van Paul Feig. De vraag is nu dus wat Lord en Miller zullen besluiten. De Ghostbusters-film in kwestie zou eigenlijk worden uitbesteed aan Joe en Anthony Russo, maar die zijn onlangs ingehuurd voor de twee gigantische delen van Avengers: Infinity War.

Lord en Miller zullen de komende tijd een hoop films produceren, maar ze hebben vooralsnog niet aangekondigd welk project ze het liefste zouden willen regisseren. Houd FilmTotaal dus goed in de gaten!



NieuwsFilm

meest populair