'Frozen'-regisseurs ontkennen plannen voor sequel

Jennifer Lee en Chris Buck regisseerden samen de eerste film.

Hoewel het korte filmpje Frozen Fever misschien niet genoeg is om de fans te voorzien in hun honger naar alles Frozen, laat een vervolg voorlopig (of voor altijd?) nog even op zich wachten. Regisseurs Jennifer Lee en Chris Buck ontkennen in ieder geval dat een sequel in de maak is, ondanks tegenstrijdige berichten hierover. Ze zeiden het volgende tegen Buzzfeed over de kwestie:

''In de pers wordt beweerd dat we een vervolg gaan maken en wij kijken elkaar van 'is dat zo?' We zouden een datum en een cast hebben, dus tja... Uiteindelijk heeft alles met het verhaal te maken. Net als bij Frozen Fever, zijn er zoveel dingen die er komen kijken bij een sequel. We zijn nog moe van dit korte filmpje. We gaan eerst nog eens goed nadenken over wat onze volgende stap is.''

Het is natuurlijk moeilijk voor te stellen dat Disney een van zijn meest succesvolle eigendommen niet verder zal uitmelken, maar het is eerder voorgekomen bij uiterst succesvolle films. Zo werden er van bijvoorbeeld E.T., Forrest Gump en Who Framed Roger Rabbit nooit vervolgen gemaakt.

Frozen Fever zal ondertussen binnenkort te zien zijn voorafgaand aan voorstellingen van Cinderella die vanaf 18 maart in de Nederlandse bioscopen draait.



NieuwsFilm

meest populair