Bruce Willis verkoopt huis voor 22 miljoen dollar

Het betreft zijn bescheiden stulpje van 964m².

Bruce Willis heeft besloten een van zijn vele bescheiden stulpjes in Beverly Hills van de hand te doen. Het betreft zijn grootste huis, dat in Spaanse stijl gebouwd is. Kostprijs? 22 miljoen dollar.

De Die Hard-ster kocht het huis met elf slaapkamers en elf badkamers in juni 2004 voor een kleine 9 miljoen dollar. Mocht hij het huis daadwerkelijk verkocht krijgen voor 22 miljoen dollar, dan is de winst natuurlijk niet bepaald misselijk.

Het huis is in 1928 gebouwd en heeft naast die grote hoeveelheid slaap- en badkamers ook nog een eigen tennisbaan, een zwembad, een stenen fontein, grote glazen deuren. Dit alles is verdeeld over een oppervlakte van een mooie 964m². Ofwel: alles wat een filmster wil hebben.

Waarom Willis besloten heeft om zijn huis te verkopen is niet bekend. Wel weten we dat hij dit vaker doet, dus heel vreemd is de beslissing niet. Onlangs verwelkomde de acteur nog dochtertje Mabel Ray met zijn huidige echtgenote Emma Hemming. Wellicht dat ze het wat rustiger aan wilden doen.

NieuwsFilm

meest populair