Relatieproblemen voor Miley Cyrus en Liam Hemsworth

Liam zou met January Jones gezoend hebben op een Oscar-feestje.

De tekenen zijn niet zo positief voor Miley Cyrus en haar verloofde Liam Hemsworth. Het lijkt erop dat de twee een moeilijk punt in hun relatie bereikt hebben. De afgelopen maand brachten de twee door zonder elkaar, en bronnen dichtbij het stel zegt dat de zo gescheiden levens de relatie tussen de twee mogelijk opbreekt.

“Liam and Miley are done,” vertelde een bron Us Weekly. “Miley put her career on hold to spend all her time on Liam. Now that she’s back recording her fourth album, he’s not happy. She says she’s over it.”

Maar is werk echt de reden dat het niet goed gaat, of ligt het eerder in een andere vrouw in de relatie, waar andere geruchte over spreken? Zo gingen de twee na de Oscars afzonderlijk feesten, en werd Hemsworth gespot samen met January Jones. De twee zouden hebben staan zoenen op een feestje.

De bron van US Weekly stelt dat dit niet waar is en dat eerder zaken als de afzonderlijke levens en Mileys wilde manier van kleden en extreme nieuwe haarstijl Liam dwarsliggen. “Liam fell in love with how free spirited she is, but now he’s struggling to understand this transformation.”



NieuwsFilm

meest populair