De geheime tweede 'Predator'-film in 2025 is anders dan je denkt

De geheime tweede 'Predator'-film in 2025 is anders dan je denkt

Naast een live-action film, krijgen we volgend jaar wellicht ook een geanimeerde driedelige anthologiefilm

Gisteren werd er al onthuld dat er een "geheime" Predator-film in de maak is en dat dit volgend jaar uit zal komen. Toch blijkt het niet zo geheim te zijn als gedacht, want vandaag kwamen meer details naar buiten.

Het project, dat naar verluidt zal worden geregisseerd door Prey-regisseur Dan Trachtenberg, zal volgens io9 een geanimeerde anthologiefilm worden met drie afzonderlijke verhalen over Predators en krijgers in verschillende tijdperken.

De verschillende krijgers
Volgens Io9 is er ook een gerucht dat één van deze afzonderlijke verhalen zich afspeelt in de tijd van de piraten en dat één misschien een samoeraiverhaal zal zijn.

De informatie over de geheime film bestaat voor nu voornamelijk uit geruchten, maar er is ook wat zekerheid in de Predator-wereld. Zo zal de eerder aangekondigde live-actionfilm Predator: Badlands met in de hoofdrol Elle Fanning (ook) volgend jaar verschijnen.

Volgend jaar
Naar verluidt zal Badlands tevens geregisseerd door Trachtenberg een op zichzelf staand deel zijn dat zich afspeelt in een nieuwe periode. Volgens de planning verschijnt de scifi-actiefilm eind november 2025 in de bioscopen.




NieuwsFilm

meest populair