Elle Fanning neemt het op tegen de Predator in de opvolger van 'Prey'

Elle Fanning neemt het op tegen de Predator in de opvolger van 'Prey'

Fanning gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Predator-spinoff 'Badlands'.

Elle Fanning (Maleficent, The Great) is in onderhandeling met 20th Century Studios om de hoofdrol te gaan spelen in Badlands, de nieuwe Predator-film van regisseur Dan Trachterberg.

Trachtenberg scoorde in 2022 een dikke hit met de Diseny+-film Prey, een Predator-film die zich honderden jaren voor de Arnold Schwarzenegger-klassieker afspeelt.

Badlands
De regisseur gaat nu weer een nieuwe spin-off regisseren. De film zal geen vervolg zijn op Prey, maar een zelfstandig verhaal vertellen in het Predator-universum.

Elle Fanning zal naar alle waarschijnlijkheid de hoofdrol gaan spelen in deze nieuwe film. Fanning speelde de afgelopen jaren Catharina de Grote in de serie The Great. Wellicht ken je de actrice ook als prinses Aurora in de Maleficent-films van Disney.

Prey
Er is nog niets bekend over Badlands of over de rol die Fanning in de prent zal gaan spelen. Volgens de geruchten zou de film zich in de verre toekomst afspelen.

Bekijk de afbeelding
Voor wie niet genoeg kan krijgen van de Predator-films is er goed nieuws. Trachtenberg heeft ook aangekondigd bezig te zijn met een direct vervolg op Prey. Amber Midthunder, de Hoofdrolspeelster uit die film, zal terugkeren als de jonge Comanche-vrouw Naru en het weer opnemen tegen de Predator.



NieuwsFilm