Opnames voor 'Predator: Badlands' gestart: een film met twee verhaallijnen

Opnames voor 'Predator: Badlands' gestart: een film met twee verhaallijnen

Blijkbaar worden er twee actrices gezocht voor de opnames die in Nieuw Zeeland zullen plaatsvinden.

Recentelijk liet regisseur Fede Alvaraz nog weten graag aan de slag te gaan met een Alien vs Predator-film, nu dat zijn Alien: Romulus-blockbuster een grote hit blijkt te zijn. Voor die tijd zullen wij echter getrakteerd worden op Predator: Badlands, waar nu nieuwe details van zijn gelekt.

Op een casting website worden mensen gezocht voor een film genaamd Backpack. Er wordt wel duidelijk gemaakt dat het hier gaat om een codenaam. De opnames zullen plaats vinden in Nieuw Zeeland.

Onthulling
Dit verklapt natuurlijk nog maar weinig, maar onder de informatie staat dat het een film is van 20th Century Studios en dat regisseur Dan Trachtenberg, bekend van Prey, hier ook aan meewerkt.

Het woord 'Badlands' komt eveneens voor in de tekst, waardoor filmfanaten verwachten dat het hier gaat om de nieuwe Predator-film, die namelijk Predator: Badlands heet. Het verhaal draait om twee zussen, die uit elkaar groeien nadat zij twee heel verschillende levenspaden kiezen.

Casting
Een van de zussen, Thia, heeft een groot deel van haar leven doorgebracht in een lab, maar staat op het punt om haar eerste echte avontuur te beleven in de buitenwereld, terwijl haar zus Tessa werkt als een soort van soldate die bereid is heel ver te gaan voor elke missie.



Er wordt nu dus gezocht voor twee actrices die deze rollen op zich zouden kunnen nemen. Er worden weinig eisen genoemd, buiten het feit dat beide vrouwen tussen de 20 en 40 zullen moeten zijn. Ook moeten de actrices bereid zijn vele actiescenes op te nemen, waar zware kostuums en veel make-up bij komt kijken. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair