'Alien: Romulus'-regisseur wil graag nieuwe 'Alien vs Predator'-film voor zijn rekening nemen

'Alien: Romulus'-regisseur wil graag nieuwe 'Alien vs Predator'-film voor zijn rekening nemen

Fede Álvarez ziet het wel zitten, maar wil dan wel samenwerken met zijn collega Dan Trachtenberg.

Alien: Romulus draait pas net goed en wel in de bioscopen maar mag nu al een groot succes genoemd worden. De blockbuster wordt sterk onthaald, niet alleen aan de box-office maar ook door zowel filmcritici als de 'gewone bioscoopgangers'. Dit biedt mogelijkheden.

Dit nieuwe hoofdstuk zorgt ervoor dat filmfanaten meer Alien films willen zien. Er komt sowieso al een Alien-serie aan, genaamd Alien: Earth, maar fans hopen dat de Xenomorph het ook weer eens op zal nemen tegen een Predator. Zou dit kunnen gebeuren?

Derde deel
Alien vs Predator kwam in 2004 uit. Drie jaar later volgde Aliens vs Predator - Requiem. Nu dat Alien: Romulus de wereldberoemde franchise nieuw leven in blaast, lijkt een derde deel een optie. Romulus-regisseur Fede Álvarez laat zich hier nu over uit.

"Misschien kan ik deze derde film wel samen maken met mijn goede vriend Dan". Hij heeft het hier over regisseur Dan Trachtenberg, bekend van Prey. Álvarez vervolgt: "Misschien kunnen zoiets doen als Tarantino en Rodriguez deden met 'From Dusk Till Dawn'."

50/50
"Ik zou de eerste helft kunnen maken en Dan de andere". Álvarez maakt echter een foutje: Tarantino schreef Dusk Till Dawn, maar de regie nam Rodriguez voor zijn rekening. Álvarez zal waarschijnlijk Grindhouse bedoelen, het tweeluik dat bestaat uit Rodriguez' Planet Terror en Tarantino's Death Proof.



Het is hoe dan ook goed nieuws dat Álvarez hier nu al over nadenkt en wel interesse lijkt te hebben. Fans kunnen nu dus opnieuw hopen dat het eindelijk zal komen van de derde Alien vs Predator-blockbuster.

NieuwsFilm