Twee 'Predator'-films in 2015 en een nieuwe 'Alien vs Predator' in de maak!

Twee 'Predator'-films in 2015 en een nieuwe 'Alien vs Predator' in de maak!

De grote baas bij 20th Century Studios zegt dat ons iets heel moois staat te wachten.

Het gaat weer de goede kant op met de Alien en Predator-films. Zo was Prey een grote hit en was Alien: Romulus eveneens een succes eerder dit jaar. Nu blijkt het dat er nog veel meer soortgelijks aankomt!

Eerder dit jaar kregen we nog te horen dat Prey-regisseur Dan Trachtenberg een nieuwe Predator-film zou maken, genaamd Badlands. De hoofdrol hierin is weggelegd voor Elle Fanning, o.a. bekend van The Neon Demon en The Great.

Meer
Daar blijft het echter niet bij. Niemand minder dan de president van 20th Century Studios, Steve Asbell, liet tijdens een recent interview weten dat er maar liefst nog eens twee Predator-films aankomen en dan wel in 2025.

Fede Alvarazs Alien: Romulus krijgt hoogstwaarschijnlijk ook een vervolg en er wordt op dit moment zelfs gewerkt aan een nieuwe Alien vs. Predator-blockbuster. Asbell had hier het volgende over te zeggen.

Veelbelovend
"Romulus smaakt naar meer. We willen erachter komen wat er met de overlevende astronauten gebeurt, dus daar gaan we mee verder. We hebben nog geen deal gesloten met Fede, maar we zijn er wel mee bezig dus ik denk dat dit er snel van gaat komen".


"Wat betreft meer 'Predator'-verhalen. Dan heeft meerdere ideeën, waarvan er twee echt heel goed klinken. Deze komen dan ook al volgend jaar uit, al kan ik er nog niet veel over verklappen. Wel kan ik jullie zeggen dat de kans groot is dat er een nieuwe Alien vs. Predator aankomt!"

NieuwsFilm

meest populair