Een prachtige, maar geflopte biopic uit 2024 gaat nu Netflix veroveren

Een prachtige, maar geflopte biopic uit 2024 gaat nu Netflix veroveren

Back to Black staat volgende week gewoon al op Netflix.

Volgende week verschijnt op Netflix een biografische film uit 2024 online. Ondanks hoge verwachtingen, vonden critici de film niets. Het publiek was wel een stuk enthousiaster. We hebben het over de biopic van Amy Winehouse: Back to Black.

De film over het leven van Brits muziekicoon Amy Winehouse had net zo'n groot succes moeten worden als Bohemian Rhapsody, maar dat zat er voor regisseur Sam Taylor-Johnson niet in. De sombere toon van de film viel niet bij iedereen in de smaak.

Publiek is fan
De film, met een budget van 30 miljoen dollar, bracht een matige 50 miljoen op bij de BoxOffice. Veel critici vonden de biopic maar niks, de Tomatometer op Rotten Tomatoes staat dan ook op een magere 35 procent.

Zoals gezegd viel de film bij het publiek wel veel beter in de smaak. Bij de popcornmeter scoorde Back to Black een mooie 86 procent.

Binnenkort op Netflix
Vanaf maandag 4 november kun je Back to Black, met rollen van Marisa Abela, Ryan O'Doherty, Lesley Manville en Jack O'Connell op Netflix gaan kijken.



De synopsis: 'Back to Black' vertelt Amy Winehouses levensverhaal, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot haar intense reis naar wereldwijd succes, maar laat ook de donkere kant daarvan zien. Gedurende haar hele carrière tot aan haar tragische dood bleef de zangeres worstelen met haar demonen, haar roem en de toxische knipperlichtrelatie met haar grote liefde.

Lees ook
3 steengoede films die nu gewoon op Netflix staan
Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.... Lees verder

NieuwsFilm

meest populair