Het einde van de streaminghit 'Caddo Lake' op HBO Max uitgelegd

Het einde van de streaminghit 'Caddo Lake' op HBO Max uitgelegd

Caddo Lake onderzoekt tijdreizen en het familieverband tussen Paris, Ellie en Anna

Vanaf 10 oktober is de griezelige thriller Caddo Lake op HBO Max te streamen met Dylan O'Brien als Paris, een jonge man die een mysterie wil oplossen waarvan niemand anders gelooft dat het bestaat.

Wat voor veel kijkers ook een mysterie was na het zien van de film, was wat er zich op het einde allemaal afspeelt in de gemeenschap en het aangelegen meer in Texas, de Verenigde Staten.

De kern van het verhaal
Caddo Lake gaat over de verdwijning van een achtjarig meisje in het titulaire meer. "Terwijl gezocht wordt naar aanwijzingen, worden familieleden geconfronteerd met een duister geheim uit het verleden," aldus de officiële synopsis.

In het verhaal volg je twee mensen: Paris (O'Brien) een jonge man die de vreemde dood van zijn moeder onderzoekt en Ellie (Eliza Scanlen) een tiener, die op zoek gaat naar haar op-het-meer-verdwenen stiefzus Anna (Caroline Falk).

Let op: de tekst hieronder bevat spoilers voor Caddo Lake.
Het tijdreismysterie van Caddo Lake ontvouwt zich uiteindelijk voor zowel Paris als Ellie op ongeveer hetzelfde punt. Ellie vindt haar stiefzus achtergelaten in het verleden, nadat Paris haar hier achterliet bij veeboeren voor een medische behandeling.




Tevens vindt Ellie de moeder van Paris op een school in de jaren '50 en ondertussen realiseert Paris zich dat Anna, het meisje dat hij in het verleden heeft gered, zijn moeder blijkt te zijn.

Zonder tragedie had Ellie niet bestaan
Helemaal aan het einde van de film komen we erachter dat Paris in 2022 in Anna's boot gevonden wordt in het mangrovegebied en door de politie wordt beschouwd als een persoon van belang in de verdwijning.

In het nauw gedreven door de politie springt Paris van de dam in Caddo Lake, in een poging om terug te keren naar het tijdreisportaal voordat de dam breekt, maar hij stoot zijn hoofd en wordt gedood.

HBO Max
Caddo Lake, geschreven en geregisseerd door Celine Held en Logan George en met O'Brien, Scanlen, Falk, Lauren Ambrose en Diana Hopper is nu te zien op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair