Caddo Lake

Caddo Lake (2024)

Een groot mysterie ontvouwt zich wanneer een meisje verdwijnt in een mangrovegebied.
play

6,3 details

  • 99 Min
  • Drama
  • Horror
  • Mystery
  • Verenigde Staten
99 Min Verenigde Staten

Op de grens van Texas en Louisiana verdwijnt een achtjarig meisje op mysterieuze wijze. Hierdoor worden verdwijningen uit het verleden en een reeks sterfgevallen met elkaar in verband gebracht. De gebeurtenissen veranderen de geschiedenis van een gebroken familie voorgoed.

Regie
Logan George
Celine Held
Cast
Dylan O'Brien, Sam Hennings, Eric Lange, Lauren Ambrose, Nina Leon, David Maldonado, Lance E. Nichols, Eliza Scanlen, Diana Hopper, Caroline Falk, Kim Baptiste, Jules Hilillo Fernandez, Greysen Conley, Jennifer Sellers, Jody Sellers, A.C. Cooper, Larry S. White II, Elizabeth Feliciano, Zedrick Tinsley.
Release
09.10.2024

Filmtotaal Recensie

Regie: Logan George, Celine Held | Scenario: Logan George, Celine Held | Cast: Eliza Scanlen (Ellie), Dylan O'Brien (Paris), Caroline Falk (Anna), Lauren Ambrose (Celeste), Sam Hennings (Ben), Diana Hopper (Cee), e.a. | Speelduur: 99 minuten | Jaar: 2024

Caddo Lake is eigenlijk een zone van honderden meertjes en stroompjes met overhangende bomen en strengen tillandsia's, in het zuiden van de Verenigde Staten. Het waterpeil wordt sinds halverwege vorige eeuw min of meer via een dam gereguleerd, maar door weersomstandigheden kunnen er toch nog grote fluctuaties ontstaan. Zo zijn er in de loop der jaren verschillende tijden van relatieve droogte geweest. Periodes waarin de flora en fauna zich aanpasten, maar ook terug veranderden als het water weer steeg. Zoals te verwachten is het meer (en de stand van het water) een van de belangrijkste oorzakelijke factoren in de gelijknamige film Caddo Lake.

Een jong meisje raakt namelijk vermist tussen de mangrovebossen wanneer ze in een bootje haar oudere halfzus Ellie achterna vaart. Ellie is de ruzies thuis zat en overnacht bij een vriendin aan de andere kant van een van de meertjes. Als ze hoort dat haar zusje kwijt is, haast ze zich terug naar haar moeder en stiefvader om deel te nemen aan de zoektocht. Een eerder gevonden gemutileerde alligator voorspelt weinig goeds.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Caddo Lake Nieuwsberichten