Krankzinnige thriller knalt de hitlijsten in en verovert direct HBO Max

Krankzinnige thriller knalt de hitlijsten in en verovert direct HBO Max

De nieuwe thriller Caddo Lake staat er goed voor op HBO Max: direct op één in de top 10.

HBO Max lanceert op dit moment de nodige Originals en die trekken ook flink wat kijkers. Naast de Stephen King-film Salem's Lot verscheen deze maand ook de nieuwe thriller Caddo Lake op de streamingdienst.

Caddo Lake is een film van regisseurs Celine Held en Logan George. HBO Max heeft de film geplaatst in de categorieën "Horror" en "Spanning & Mysterie" en dat geeft aan dat je op het puntje van je stoel zit. De hoofdrollen worden vertolkt door Dylan O'Brien, Sam Hennings, Eric Lange en Lauren Ambrose.

Sterk ontvangen
De thriller heeft met 81 procent na 26 recensies een prima Tomatometerscore. De Popcornmeter is eveneens goed, met 85 procent. De IMDb staat op een nette 6,8.

"Het helpt om een paar hoofdrolspelers te hebben die zich inzetten voor de directheid van hun personages en niet overdrijven zoals mindere acteurs zouden doen met een script dat in de basis behoorlijk krankzinnig is,"

Nu op HBO Max
Je vindt Caddo Lake, met een speelduur van 99 minuten, nu hier op HBO Max.


De synopsis: Wanneer een 8-jarig meisje verdwijnt aan Caddo Lake, wordt een verband zichtbaar tussen een reeks sterfgevallen en verdwijningen uit het verleden.

NieuwsFilm

meest populair