Dit is de reden waarom Dolly Parton al jaren haar armen bedekt: "Ik wil geen statement maken"

Dit is de reden waarom Dolly Parton al jaren haar armen bedekt: "Ik wil geen statement maken"

Dolly Parton heeft smaakvolle tattoos om littekens te verbergen en is daar tegenwoordig open over.

Dolly Parton is een iconische ster. Nog altijd zijn mensen dol op haar muziek en films en de 78-jarige ster treedt nog steeds af en toe op.

Opvallend is het wel dat ze altijd haar armen bedekt. Dat deed zij zelfs al in films uit de jaren 80 zoals Nine to Five en Rhinestone. Fans denken daarom dat ze grote tattoos heeft die ze probeert te verbergen. Anderen denken dat ze littekens van plastische chirurgie verbergt.

Niet zo serieus
Ze lachte de geruchten voorheen af en zei dat het allemaal niet zo serieus is. Pas in 2020 vertelde ze exclusief aan People hier: "Ik heb een paar tattoos, dat is waar. Maar ze zijn smaakvol. Ik ben niet zo'n tattoo-meid. Ik wil zeker geen statement maken."

Ze vervolgde met: "Mijn tattoos zijn smaakvol en kunstig en meestal om een litteken te verbergen. Strikjes en vlinders zijn de dingen die ik heb. Ik was een tijdje ziek en had een slangetje voor voeding. Dat liet een paars litteken achter op mijn zij."

Liever positief zijn
Ze zei ook: "Ik vond dat niet mooi, want mijn huidskleur is zo licht. Ik maak graag iets positiefs van iets negatiefs, dus liet ik een bijenkorf eroverheen tatoeëren met een bijtje. Misschien moet ik er meer plaatsen, zodat mensen gelijk krijgen!" Dolly Parton vertelt meer in de recente YouTube-video.



NieuwsFilm

meest populair