Aaron Taylor Johnson schokt met foto met stiefdochter: "Hoe oud is ze?"

Aaron Taylor Johnson schokt met foto met stiefdochter: "Hoe oud is ze?"

Aaron Taylor Johnson staat bekend om twee dingen: zijn acteerwerk en zijn huwelijk met een veel oudere vrouw. Toch weet niet iedereen alles van hem.

Aaron Taylor-Johnson staat bekend om twee dingen: zijn acteerwerk en zijn huwelijk met een oudere vrouw. Toch weet niet iedereen alles van hem.

De 34-jarige acteur uit The Fall Guy plaatste onlangs foto's van zijn stiefdochter op zijn Instagram. Op de ene foto knuffelt hij een klein meisje en op de andere knuffelt hij een tiener. Hij schreef erbij: "18 al ... nog steeds mijn kleine meid."

Bijzonder dat verschil
Bij de reacties zijn sommigen verbaasd. Iemand schreef: "Hoe oud is ze?" Een ander vroeg: "Hoe jong was jij dan?" Een ander snapte niet dat ze naar een stiefdochter keek, maar dacht dat ze een ongelukje was van een jonge Aaron.

Feit is, dat hij getrouwd is met regisseur Sam Taylor-Johnson. Zij is 57 jaar en dus 23 jaar ouder dan Aaron is. Sam had al 2 dochters uit een eerdere relatie en inmiddels hebben zij samen ook 2 kleintjes.

Verrassende reacties
Ze zijn al 14 jaar samen, maar kennelijk verrast hun relatie nog altijd mensen. Hier in dit artikel van Daily Mail zijn foto's van het gezin te zien. Ook is een video met zijn acteercarrière beschikbaar. Nieuw werk van Aaron Taylor-Johnson is Kraven the Hunter en Nosferatu.



NieuwsFilm

meest populair