Martin Scorsese geeft duidelijk signaal af over zijn naderende pensioen

Martin Scorsese geeft duidelijk signaal af over zijn naderende pensioen

De regisseur gaat ermee door totdat hij erbij neervalt of echt niet langer door kan gaan.

Martin Scorsese is al decennialang een van de allergrootste namen in de filmwereld. Hij heeft ons al de nodige pareltjes geleverd en is het zeker nog niet verleerd. Vorig jaar wist hij weer eens hoge ogen te gooien met Killers of the Flower Moon. Nu heeft hij weer goed nieuws voor ons.

De regisseur, bekend van andere topfilms zoals Goodfellas en The Departed, is vandaag de dag alweer 81 jaar oud. Dat betekent echter niet dat hij wil stoppen. Sterker nog, als het aan Scorsese ligt gaat hij nog een lange tijd door.

Intentie
Nog niet zo heel lang geleden kwam er teleurstellend nieuws langs op FilmTotaal. In dit artikel stond dat beide aanstaande projecten van Scorsese, een film over Jezus en een biopic over Frank Sinatra, allebei waren uitgesteld.

Scorsese legt uit dat hij wel gewoon doorgaat en alleen zal stoppen als zijn gezondheid hard achteruit zou gaan: "Ik ga niet met pensioen. Mijn film over Frank Sinatra is uitgesteld, maar komt er wel. Ik werk ook nog steeds aan mijn film over Jezus".

Meer
Zo vervolgt de met een Oscar bekroonde regisseur: "Ik hoop dat God mij de kracht geeft om door te gaan. Natuurlijk komt hier ook wat geld bij kijken, maar zolang ik over beide beschik ga ik door!"



Als we zijn IMDb-pagina mogen geloven, heeft hij maar liefst alweer 5 projecten in de steigers staan als regisseur.

NieuwsFilm

meest populair