Iconische ster Barbara Eden (93) heeft veel weg van een barbiepop: Beetje te veel filler?

Iconische ster Barbara Eden (93) heeft veel weg van een barbiepop: Beetje te veel filler?

Barbara Eden blijft op 93-jarige leeftijd jong dankzij gezonde levensstijl en actief blijven.

Barbara Eden behoorde jaren tot de meest knappe persoonlijkheden in Hollywood. Haar iconische uiterlijk maakte haar wereldwijd beroemd.

Vanaf de jaren 60 speelde ze in de populaire serie I Dream of Jeannie. Ook speelde zij in films als Flaming Star en Voyage to the Bottom of the Sea. Inmiddels is de geliefde ster al 93 jaar. Toch is die leeftijd niet aan haar te zien.

Net een barbiepop
Het kan zijn dat Barbara Eden gezegend is met goede genen. Maar het kan ook zijn dat ze lekker gebruikt maakt van wat Hollywood voor handen heeft: cosmetische ingrepen, botox en filler. Daar zegt ze niets over. Wel vertelt zij fantastische verzorging te hebben en goed en gezond te leven.

Hier op de foto's van Fox News ziet ze er in elk geval niet veel ouder uit dan 50 jaar. Ze lijkt wel een barbiepop. Barbara vertelde: "Ik deed mijn workouts altijd. Ik nam deel aan spinning-lessen en deed gewichtheffen met mijn trainer."

Actief en gezond
Ze vervolgt met: "Maar toen COVID toesloeg, ben ik thuis gaan trainen. Ik mis de sportschool wel en de kameraadschap daar. Het houdt je gaande, terwijl ik me thuis moet vertellen dat het tijd is voor mijn hometrainer. Actief blijven en niet terugkijken is belangrijk."

NieuwsFilm

meest populair