Rihanna slaat collega nadat hij haar op haar achterste mept

Rihanna slaat collega nadat hij haar op haar achterste mept

Hollywood-sterren spelen zichzelf in apocalyptische komedie met improvisaties en echte scènes in "This Is the End".

De film This Is the End uit 2013 is net even anders dan anders. In deze apocalyptische komedie zitten een stel Hollywood-sterren noodgedwongen met elkaar opgezadeld. Zij spelen zichzelf.

Op de filmset besloten zij wel iets af te wijken van het geschreven scenario. In de YouTube-video van Sway's Universe vertelde regisseur Seth Rogen hier hoe zij te werk gingen.

Klap op achterste
Seth vertelde desgevraagd over de klap die Rihanna uitdeelt, nadat ze op haar achterste wordt gemept: "Michael Cera vroeg aan Rihanna of hij haar echt op de kont mocht slaan. Ze zei dat hij haar echt op de billen mocht slaan als zij hem echt in het gezicht mocht slaan."

Hij vervolgde met: "We deden die take drie of vier keer en de laatste keer was die klap zo hard, dat Michael een uurtje moest gaan liggen om zijn hoofd rust te gunnen. Die klap hebben we ook gebruikt in de film, zonder extra geluid. Dat sound effect was het echte werk van Rihanna."

Echt veel pijn
In de YouTube-video van GQ vertelde Michael Cera: "Ze sloeg me echt, maar dat wilde ik ook. Dat is veel overtuigender en grappiger. Ik vloog door de lucht en had veel pijn en nu is dat voor altijd gevangen op film."



NieuwsFilm

meest populair