Nick Frost gaat op een "grotendeels ongevaarlijke" vakantie in de trailer komediehorror 'Get Away'

Nick Frost gaat op een "grotendeels ongevaarlijke" vakantie in de trailer komediehorror 'Get Away'

Ontsnappen aan de sleur, heeft er nog nooit zo uitgezien als op het eiland Svälta

Shaun of the Dead-acteur Nick Frost gaat op de vakantie uit de hel in de trailer van zijn nieuwste horrorkomedie, geregisseerd door Steffen Haars onder andere bekend van de New Kids-films.

Naast dat Frost de hoofdrol speelt naast Aisling Bea, Sebastian Croft en Maisie Ayres, schreef hij ook het script voor de film en sloot hij zich aan bij het team als producent.

Weg uit de sleur
Get Away volgt een getrouwd stel en hun twee tienerkinderen die op vakantie gaan naar een verlaten Zweeds eiland waar ze willen ontsnappen aan de dagelijkse sleur en stress.

Vanaf het begin waarschuwt de lokale bevolking om niet naar het eiland te gaan, maar het gezin neemt toch de beslissing om op de veerboot naar het beruchte eiland te stappen.

"Een grote fout"
In de trailer zien we al snel dat ze beter hadden kunnen luisteren naar de bevolking, want met gluurders, rare rituelen en een bloeddouche, wordt het lastig om te genieten van je pakje sap.



"De film vol met zwarte humor en schandalige scènes, zal je op het verkeerde been zetten naar een onverwacht einde. Kom aan boord en geniet van de reis naar Svälta!," aldus Fantastic Fest.

Wanneer te zien
Get Away is vanaf 6 december te zien in de Verenigde Staten. Er is nog geen Nederlandse releasedatum bekendgemaakt.

NieuwsFilm

meest populair