Kate Beckinsale lijkt steeds meer een strakgetrokken barbiepop

Kate Beckinsale lijkt steeds meer een strakgetrokken barbiepop

Kate Beckinsale fascineert haar fans met een jeugdige look die lijkt op een barbiepop.

Kate Beckinsale lijkt wel mee te doen met de nieuwe trend: eruit zien als een barbiepop. Sinds de film Barbie omarmen veel sterren de serene, gladde look.

Het is niet helemaal duidelijk of de 51-jarige actrice gebruikmaakt van make-up of wat cosmetische ingrepen heeft ondergaan. Maar helder is wel dat zij met de throwback op haar Instagram laat zien dat zij niet veel ouder lijkt dan zo'n 30 jaar geleden.

Goede komedie
Op de serie foto's zijn Kate Beckinsale en Eileen Atkins te zien. In 1995 kwam hun film Cold Comfort Farm uit. Die Britse komedie werd destijds goed ontvangen en bij de reacties staan genoeg opmerkingen over die goede oude tijd.

Opvallend is dat Eileen wel jaren ouder lijkt - zij is nu 90 jaar, maar Kate eigenlijk nog steeds een lekker vol en glad koppie heeft. Hoe ze dat doet? Dat houdt ze liever geheim.

Fijne opmerkingen
Maar een feit is wel dat er tegenwoordig van alles mogelijk is als het gaat om het wegwerken van rimpels en lijnen. Kate schreef onder meer: "Dit is een van de mooiste films waar ik aan heb gewerkt met de geweldige Dame Eileen Atkins."




NieuwsFilm

meest populair