De broer van Julia Roberts biedt eindelijk zijn excuses aan, maar maakt het alleen erger

De broer van Julia Roberts biedt eindelijk zijn excuses aan, maar maakt het alleen erger

Familievete tussen Eric, Julia en Emma Roberts escaleert door zijn misplaatste excuses en memoires.

Al jaren heeft Eric Roberts een slechte band met zijn zus Julia Roberts en zijn dochter Emma Roberts. Met zijn memoires, getiteld Runaway Train, Or the story of my life for so far wordt het er niet beter op.

De langslepende familievete werd erger, omdat hij beweerde dat er zonder hem geen Julia Roberts was geweest. Hij startte immers eerder met acteren in Hollywood. Nou schreef hij in zijn boek dat dat een giftige opmerking was. Hij is trots op haar, maar probeerde haar in zijn voordeel te gebruiken.

Excuses landden verkeerd
In een recent gesprek met Entertainment Tonight vertelde de 68-jarige acteur uit Runaway Train, Megalodon The Frenzy en Babylon dat de ruzie kwam door zijn cocaïnegebruik. Dat was vroeger heel normaal in Hollywood.

Maar in datzelfde interview kwamen zijn excuses niet goed aan. Hij maakte het alleen maar erger. Eigenlijk had hij beter zijn mond kunnen houden en de interviewer doet haar best niet al te geschokt te reageren.

Geweldig in alles
Eric Roberts zei onder meer: "Ik aanbid mijn zus, ze is geweldig op het scherm. Ze was goed in Mystic Pizza, geweldig in Pretty Woman maar niet zo in Steel Magnolias. Niemand. Het leek net een soap met overacterende mensen." Die filmklassieker met keigoede actrices wordt echter nog altijd overal geprezen.



Bij de YouTube-video reageerde dan ook iemand: "Dat was een slechte verontschuldiging." Een ander schreef dat Eric Roberts zelf vaak overacteert, maar dat zelf waarschijnlijk niet door heeft. Een derde schreef dat zijn ego nog altijd echt heel erg groot is.

NieuwsFilm

meest populair