Pierce Brosnan (71) bewijst dat stijl tijdloos is met verbluffende Kith

Pierce Brosnan (71) bewijst dat stijl tijdloos is met verbluffende Kith

Pierce Brosnan verrast met tijdloze stijl in nieuwe Kith en Giorgio Armani collectie op 71-jarige leeftijd.

Pierce Brosnan bewijst opnieuw dat hij de perfecte James Bond was - en stijlvol ouder wordt. Met 71 jaar is hij nog altijd erg gewild.

De ster uit Golden Eye en Die Another Day toonde onlangs de nieuwe collectie van Kith en Giorgio Armani. Daarop volgt een eensgezinde, verblufte reactie: Fans staan paf, want Pierce Brosnan weet als geen ander een tijdloze stijl neer te zetten.

Markante ster
De acteur is te zien in een chique omgeving in geweldige kleding. Zijn witte haren en baard met de peinzende blik completeren het geheel. De markante, bereisde ster is precies wat de campagne nodig heeft, aldus Kith op Instagram.

Bij het Instagram-bericht van Kith schreef iemand: "Zo mooi en smaakvol! Geweldige fotografie!" Anderen schreven dat hij de beroemde 007-agent blijft en de beste James Bond was. Ook op andere social media-kanalen wordt hardop gefluisterd over de nieuwe reclame.

Geweldige keus
Hier bij A1 Protocol op Reddit vroeg iemand of dat echt de E38 BMW is op een van de foto's. Een ander zou het geweldig vinden als Pierce Brosnan nu eens als slechterik gecast wordt in een nieuwe James Bond.




NieuwsFilm

meest populair