Selena Gomez openhartig: "Ik moest rouwen om het niet zelf kunnen dragen van mijn kinderen"

Selena Gomez openhartig: "Ik moest rouwen om het niet zelf kunnen dragen van mijn kinderen"

Selena Gomez openhartig over onmogelijkheid om zelf kinderen te krijgen door medische redenen.

Selena Gomez is zeldzaam openhartig over de keuzes die zij moet maken als vrouw - en patiënt - zijnde. Ze zal moeten accepteren dat ze nooit een zwangerschap zal kunnen voldragen.

De geliefde zangeres en actrice uit Hotel Transylvania en Only Murderers in the Building vertelde onlangs hier in gesprek met Vanity Fair hier: "Ik heb dit nooit eerder verteld ... maar ik kan helaas niet zelf kinderen krijgen."

Moeilijk vanwege medicatie
Selena Gomez maakte al eerder bekend dat zij lijdt aan de ziekte van lupus en een bipolaire stoornis. Ze legde uit in het tijdschrift: "Ik heb veel medische issues waardoor ik mijn leven en die van mijn baby in gevaar zou brengen. Ik moest daar een tijdje over rouwen."

De 32-jarige ster vervolgde met: "Ik zit nu op een veel beter plekje. Ik vind het een zegen dat er geweldige mensen zijn die aan adoptie of draagmoederschap doen. Dat biedt enorme mogelijkheden. Het maakt me dankbaar voor anderen die dolgraag moeder willen zijn - en daar ben ik een van."

Benieuwd naar reis
Selena Gomez besloot met: "Ik ben benieuwd naar hoe die reis zal verlopen, ook al zal die voor mij anders zijn. Uiteindelijk maakt het me niets uit. Het kind zal de mijne zijn. Mijn kleine baby."



Meer volgt in de YouTube-video van The Hollywood Reporter. Bij de reacties waarderen mensen haar eerlijkheid, want die bekentenis helpt anderen verder.

NieuwsFilm