Jenna Ortega totaal niet geïnteresseerd in vrouwelijke versie van wereldberoemde held

Jenna Ortega totaal niet geïnteresseerd in vrouwelijke versie van wereldberoemde held

Want als actrices rollen nodig hebben die acteurs populair hebben gemaakt, is het nog steeds niet erg feministisch...

Nu Daniel Craig zijn smoking en Walther PPK definitief aan de wilgen heeft gehangen, staan we op het punt om een nieuwe acteur te verwelkomen als de beroemde Britse geheim agent James Bond.

In de huidige maatschappij wordt de roep om diversiteit echter steeds groter en naast mensen die verlangen naar een zwarte 007, geloven sommigen dat het juist tijd is voor een vrouw om de rol te spelen.

Gezond verstand
Iemand die in ieder geval (gelukkig?) totáál geen voorstander is van dat idee, is actrice Jenna Ortega (Beetlejuice Beetlejuice). Zij wenst dat Hollywood gewoon meer originele vrouwelijke helden blijft ontwikkelen:

"Ik vind het geweldig dat er tegenwoordig veel meer vrouwelijke hoofdrolspelers zijn. Dat is zo bijzonder, maar ik wil geen geforceerde spin-off met Jamie Bond of zo. Ik wil gewoon mijn eigen badass krijgen".

Niet dingen omdraaien
Hoewel genoeg mensen het idee steunen, zijn er net zoveel die vinden dat het personage mannelijk moet blijven, zoals Ana de Armas (No Time To Die) en franchiseproducent Barbara Broccoli. Zij zien liever dat Bondgirls meer erkenning krijgen en niet enkel als lustobject in nood worden neergezet.



NieuwsFilm