Katy Perry beloont Orlando Bloom met 'het' als hij één ding voor haar doet

Katy Perry beloont Orlando Bloom met 'het' als hij één ding voor haar doet

Katy Perry beloont Orlando Bloom met seksuele gunsten voor huishoudelijke taken en verkiest gezonde relaties.

Orlando Bloom en Katy Perry zijn al sinds 2016 samen en 'het' zit wel goed met hen. Ze weten hun liefdesvlam nog brandend te houden in elk geval.

Onlangs was de succesvolle muzikante van I Kissed a Girl in gesprek bij de podcast Call Your Daddy. Katy Perry vertelde hier dat de acteur uit Lord of the Rings helemaal niet veel hoeft te doen voor de seks - tenzij hij de afwas afschuwelijk vindt natuurlijk.

Makkelijke blowjob
Katy Perry zei over die beloning: "Als ik beneden kom en de keuken is schoon en je hebt alles gedaan, de afwas en alles, wees er dan zeker van dat ik je ga pijpen. Echt letterlijk, dat is mijn liefdestaal."

Ze legde uit waarom zij zo toegeeflijk is en hem beloont met een misschien wel dagelijkse blowjob: "Ik heb geen rode Ferrari nodig, een rode Ferrari kan ik zelf kopen. Ik wil dat je die f**king afwas doet. Dan zuig ik je penis. Zo gemakkelijk is het."

Andere relatie
Ook vertelde Katy dat zij tegenwoordig anders in relaties staat. "Ze zei: Ik vind een narcist niet meer aantrekkelijk. Iemand die steeds het doel opschuift, je uitput of zegt mij beter te kennen dan ik mezelf ken: Dat wordt het niet."



In de YouTube-video vertelde Katy Perry meer over wat ze nodig heeft: "Je partner hoort te zeggen: Ik ben trots op je. Dan kan ik zeggen: Dank je schat. Ik wil mijn succes niet verbergen. Ik wil mijn succes kunnen vieren."

NieuwsFilm

meest populair