Epische scifi-film 'Megalopolis' krijgt herziene trailer van "visionair" Francis Ford Coppola

Epische scifi-film 'Megalopolis' krijgt herziene trailer van "visionair" Francis Ford Coppola

Gelukkig ontbreekt het bij deze nieuwe trailer aan de valse citaten.

Twee weken nadat de trailer van het internet werd gehaald vanwege AI-gegenereerde valse citaten van filmcritici, heeft Lionsgate nu een herziene versie uitgebracht.

"Lionsgate roept onze trailer voor 'Megalopolis' onmiddellijk terug," vertelde een woordvoerder van Lionsgate destijds aan TheWrap nadat het bedrijf de trailer had weggehaald.

Overgeeflijke fout
De woordvoerder schreef ook: "We bieden onze oprechte excuses aan de betrokken critici en aan Francis Ford Coppola en American Zoetrope voor deze onvergeeflijke fout. We hebben het verknald. Het spijt ons."

De nieuwe trailer is grotendeels hetzelfde gebleven. We zien beelden van Adam Drivers personage die de tijd lijkt te stoppen en te starten, en van stukken van een meteoor die op aarde vallen.

Zijn tijd vooruit
De valse citaten zijn echter vervangen door een voice-over van acteur Laurence Fishburne, die tevens onderdeel uitmaakt van de cast van de scifi-dramafilm.



"Eén filmmaker is altijd zijn tijd vooruit geweest. Nu komt er van visionair schrijver en regisseur Francis Ford Coppola een gebeurtenis waar niets je op kan voorbereiden," aldus de voice-over.

Ingrijpende gevolgen
Volgens de officiële synopsis volgt Megalopolis een architect, gespeeld door Adam Driver, die zijn utopische visie najaagt, met ingrijpende gevolgen voor de toekomst van New York en de mensheid.

De scifi-dramafilm is vanaf 5 december te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair