Marvel-acteur Chris Evans is niet vies van plastische chirurgie: dit heeft hij laten doen

Marvel-acteur Chris Evans is niet vies van plastische chirurgie: dit heeft hij laten doen

Diverse speculaties over plastische chirurgie van Chris Evans blijven onbeantwoord terwijl verdacht wordt van ingrepen.

Al enige tijd zijn mensen verdeeld over het uiterlijk van Chris Evans. Sommigen denken dat hij gewoon goede genen heeft, anderen vermoeden dat hij gebruik maakt van plastische chirurgie.

De acteur uit Captain America en Avengers houdt zijn lippen stijf op elkaar - figuurlijk gesproken dan, maar de kliniek Luviacure vermoedt hier in dit artikel wat cosmetische ingrepen. Zeker omdat het vaak voorkomt dat Hollywood-sterren wijzigingen aanbrengen in hun voorkomen.

Te glad uiterlijk
Zo zou Chris Evans botox-injecties kunnen krijgen, omdat de 43-jarige ster nog steeds zo'n glad uiterlijk heeft. Botox laat immers rimpels en lijnen verdwijnen en regelmatig gebruik maximaliseert het effect.

Daarnaast vertelde Chris Evans vroeger dat hij last had van haaruitval. Maar intussen heeft hij een stevige haardos en lijkt zijn haarlijn anders. Hij zou dus een haartransplantatie gehad kunnen hebben. Andere sites fluisteren over een neuscorrectie, een andere kaaklijn en andere jukbeenderen.

Superheld wordt ontmaskerd
Natuurlijk kan de acteur ook door een gezonde leefstijl met de juiste training, voeding en huidverzorging zijn uiterlijk op peil houden. Make up-artists kunnen een hoop en Chris groeide de afgelopen 20 jaar voor de camera op van jonge gast naar volwassen kerel. Maar het ziet er naar uit dat de superheld ontmaskerd is.



De YouTube-video van Rank Smells duikt verder in de materie.

NieuwsFilm

meest populair